46

Напрегнат ден за Близнаците, но друга зодия улавя златен шанс

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

От този ден едва ли трябва да се очакват сериозни професионални победи. Най-вероятно ще бъде трудно да се съсредоточите върху работата и може да има забавяния по причини извън вашия контрол. Това не трябва да ви тревожи - всичко ще стане ясно на по-късен етап. 

ТЕЛЕЦ

Ще имате време да направите доста полезни неща. Няма да стоите настрана от проблемите и с ентусиазъм ще се заемате с решаването на най-трудните задачи. Възможни са неочаквани предложения за сътрудничество. Не бързайте да отговорите - спокойно обмислите и претеглите всичко. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е много напрегнат. Ако планирате пътувания и срещи, бъдете готови за бързи действия, за да свършите всички задачи. Много вероятни са непредвидени закъснения, което още повече ще ви изнерви. Ще се наложи да се занимавате с трудни дела, които бихте предпочели да отложите или да поверите на друг.

РАК

Днес ще действате особено енергично и решително, така че ще постигнете отлични резултати и в най-заплетените ситуации. У дома може да възникнат дребни проблеми, които ще изискват повече внимание. Възможно е да се наложат неочаквани разходи за разрешаването им.

ЛЪВ

Денят ще е натоварен. Първата половина от него ще бъде особено ползотворна. За кратко време ще се справите с дела, които могат да отнемат много енергия. Въпроси, свързани с документи ще бъдат успешно разрешени. Вероятни са промени към по-добро във финансите, включително и парични постъпления.

ДЕВА

Както и да се развие денят и каквото и да донесе, вие ще успеете да запазите самообладание. Това ще ви помогне да взимате правилни решения и да не се поддавате на провокации, които днес ще са в изобилие. Опитайте се да не се натоварвате през следобедните часове.

ВЕЗНИ

Не изисквайте невъзможното от себе си. Този ден ще се развие добре, ако си поставите реалистични цели. Добре би било да приключите с изостаналите задачи. Ще разберете причините за бавния напредък. Днес е подхоящият момент да си направите равносметка и да поредите приоритетите си.

СКОРПИОН

По-добре е да не правите нищо важно и да не бързате. Този ден е подходящ за почивка и възстановяване, както и за приятни дейности. Може да се върнете към някои стари планове и да помислите върху реализирането им. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, които имат опит в тази дейност. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да не давате воля на емоциите в началото на деня. Възможно е в този момент да сте особено раздразнителни и нетърпеливи. Разбирането с другите ще бъде много по-трудно от обикновено и често ще бъдете разбрани погрешно. Възможни са неочаквани срещи и непланирани посещения.

КОЗИРОГ

Малко вероятно е да искате да посветите целия ден си на работата, но все пак няма да отлагате решаването на най-важните задачи. Ще бъде възможно правилно да се даде приоритет, това ще избегне много проблеми. Струва си да се видите със стари познати, да обсъдите планове с тях.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще се развие добре, ако още през първата му половина приключите с трудните неща. По пътя няма да има непреодолими препятствия и ще се справите бързо. Удивително съвпадение ще ви подскаже как да действате, за да успеете. Втората половина на деня ще е по-спокойна и приятна.

РИБИ

Денят ще се развие изключително добре. Подходящ е за осъществяване на стари планове. Звездите ще са на ваша страна и няма да се налага да влагате цялата си енергия, за да постигнете желания резултат. Важни открития очакват тези от вас, които ще се заемат с нов бизнес.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?