1553

Напрегнат ден чака Девите, страсти за Лъвовете

Да имате страхотна събота, приятели!

 

ОВЕН

Денят ще бъде успешен и ползотворен, ако действате бавно и внимателно. Не бива да вземате важни решения. Информацията, получена проверен източник, ще бъде изненадващо полезна, ако не я споделите веднага. Следобедът ще донесе добри новини за някого, който ви е много скъп.  

ТЕЛЕЦ

Интересен ден, радващ с неочаквани събития. Ще имате възможност да се захванете с нещо ново. Бизнес преговорите ще вървят добре за вас. Ще успявате да убедите опонентите си със солидни аргументи. Поемете инициативата и резултатите ще бъдат повече от впечатляващи. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде особено успешен за тези, които няма да решават проблемите сами. Лесно ще се разбирате с много хора и ще намирате компромисни решения при конфликтни ситуации. Денят не е подходящ за рисковани действия. Парични приходи ще ви позволят да реализирате някои идеи.

РАК

Началото на деня ще бъде забързано и дори стресиращо. Ще трябва да се справяте с няколко неща едновременно. Хората около вас може също да се нуждаят от помощ. Ще се наложи да промените собствените си планове, за да подкрепите тези, които се намират в трудна ситуация. 

ЛЪВ

Денят е идеален за сключване на сделки и решаване на финансови въпроси, но все пак избягвайте риска. Ще разберете как да увеличите доходите си, като същевременно ще минимализирате извънредния труд и допълнителните отговорности. Интересна ще е вечер та в компанията хора, дошли отдалеч. 

ДЕВА

Много динамичен ден. Събитията ще се развиват бързо. Ще се появяват нови задачи, изискващи незабавно решение. Абсолютно всичко ще трябва да бъде изпълнено навреме. Ще се справите и това много ще изненада околните. Правни въпроси също ще бъдат разрешени успешно.

ВЕЗНИ

Не търсете лесни решения днес. Дори въпроси, които изглеждат много прости, заслужават повече внимание. Това е единственият начин да намерите верните отговори. Интуицията ще ви бъде по-полезна, отколкото съветите на хората около вас. Денят е по-подходящ за рутинни дейности. 

СКОРПИОН

Денят ще бъде наситен и интересен. Днес ще ви се отдаде възможност да постигнете важни цели и да осъществите някои желания. Интуицията ще ви помогне да изберете точните хора, с които да работите и на които може да се доверите. Очаквайте парични постъпления. 

СТРЕЛЕЦ

Днес трябва да се внимателни и да не вярвате на всичко, което чуете. По-добре да не обсъждате планове с никого, докато не ги обмислите. Някой ще ви потърси за по-сериозна подкрепа. Не се доверявайте сляпо – може да си създадете големи неприятности. Неочаквана среща ще ви донесе приятни емоции.

КОЗИРОГ

Благодарение на вашето въображение и способността да бъдете креативни във всеки момент, днес ще се справите с особено трудни задачи. Ще успеете да решите важни работни въпроси и да получите подкрепата на ръководството или други влиятелни хора. Личните ви отношения ще се развиват без сериозни проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде подходящо за предприемане на самостоятелни действия. Не се нуждаете от дълги обяснения или аргументи за това как да продължите по-добре. Опитът често ще ви помага бързо да разберете двусмислените ситуации и да се избегнете грешки, които биха могли да донесат много неприятности. 

РИБИ

Сутринта ще бъде трудно да устоите на изкушенията. Това е момента, в който дори и най-предпазливите представители на знака ще поемат рискове или ще изпълнят мимолетно желание. Обмислените решения ще ви помогнат да постигнете целите си и точно това, което наистина е важно за вас. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?