Следвайте ни

Направо да черпят! 4 зодии се уреждат с най-сладкото през септември

viber icon

Звездите за 4 зодии, че месец септември ще е много интересен в любовен план. Някои връзки е време да приключат, за да направят място на истинската любов. Ето кои са 4-те  зодии, които ще се радват на нови успешни връзки през септември, посочва actualno.com.  

Телец

Сърцето ви отдавна е спряло да обича човека, с когото сте в момента. Някои от вас имат връзки „по навик“, които не водят до никъде. Нямате намерение да сключвате брак, нито да създавате семейство и деца, тогава защо си губите времето с неподходящия човек? През месец Септември ще разберете, че има един човек, който отдавна таи чувства към вас, но не смее да ви ги признае, защото знае, че сте във връзка. Един особено задълбочен разговор обаче ще доведе до разкриването на увлечението. Вие ще усетите, че това не ви притеснява, а напротив – кара сърцето ви да трепне. Време е да се отпуснете, да забравите миналото и да опознаете истинската любов такава, каквато е.  

Рак 

Самотата е нещо, с което не можете да се примирите. Цял живот се опитвате да сте във връзки, макар и често те да са неподходящи. Страхувате се да останете сами, а този период е точно такъв за вас. Не се усещате щастливи и искате някой човек да дойде, да преобърне света ви и да ви обича истински. Една случайна среща през септември ще се превърне в най-незабравимата връзка в живота ви. Съдбата си знае работата, затова ще ви срещне с човек, който от дълго време също е сам и има много любов за раздаване. Ще се държи невероятно с вас и ще откриете колко добър човек сте срещнали. Отдайте се на преживяването и не мислете за нищо друго. Имате всички изгледи да останете заедно дълго време, а защо не и цял живот?

Скорпион 

Тежкият ви характер понякога ви изиграва лоша шега във взаимоотношенията ви с другите, особено ако тези „други“ са вашият сегашен партньор. Не се изненадвайте, ако той вече се е уморил от това и е решил да продължи с друг човек напред в живота ви. Не се тревожете, защото Съдбата ви е подготвила нова връзка, много бързо след като приключите сегашната си. Дори няма да намерите време да страдате, защото ще се появи човек, способен да обуздае специфичния ви нрав. Не допускайте същите грешки и вижте колко добър човек ви подарява живота. Бъдете справедливи и се отнесете добре с него. Не се знае дали това няма да е вашата половинка за цял живот.  

Риби

Всички ваши приятели са обвързани, а вие сякаш вечно сте сами и търсите подходящия за вас човек. Е, време е да го срещнете. Интересно е, че човекът, който ще се появи в живота ви, няма да е нов, а ще е стара любов, за която отдавна сте забравили. Годините обаче са успели да ви променят към по-добро и да доближат вижданията ви за живота и любовта. В началото може да се усеща странно, но с времето нещата ще си дойдат по местата и ще се почувствате истински щастливи. Дори е възможно нещата при вас да се развият много бързо и още догодина да мислите за семейство и общ дом.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?