49

Направиха белята: Джулиана Гани бременна от полицая Гецов? СНИМКА

Издайническо коремче показа Джулиана Гани по време на почивката си в Палма де Майорка.
 
Моделката даде повод да се заговори, че май е бременна, пише HotNews. Прави впечатление, че синият й бански прикрива набъбнало коремче. Неслучайно блондито е избрало цял, а не плажен аутфит от две части, както прави обикновено. Това е с цел да не й личи, че очаква втората си рожба.

Явно силиконката все още не иска да обявява официално новината, но от снимките, които качва напоследък се забелязва тенденцията да подбира кадри, на които прикрива тази част от тялото си. За евентуалната бременност на екзотичната красавица се заговори още в началото на връзката й с полицая Теодор Гецов. Тогава Гани публикува две-три сторита, в които отговаря с недомлъвки на въпроси от фенове, в които директно я питат дали е бременна. И ако в онзи момент, щастливата новина едва ли е била нещо повече от блъф, то с днешна дата влюбените май наистина са "направили белята".

В действителност има причина бащата на очакваното бебе Теодор да сияе от щастие. Хора от обкръжението му, твърдят, че през последните месеци той буквално лети от щастие. Ако това е основната причина за вълнението му, то се предполага, че Джулката е някъде в четвъртия месец и буквално преди дни трябва да е научила какъв е пола на бебе №2. Надяваме се скоро официално да разберем дали наистина първородната й рожба Давид ще си има братче или сестриче!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
лино

лино

12.07.2022 | 11:45

какъв е този полицай, татуиран целия. Такъв ли трябва да бъдеш за да те вземат в полицията на работа, а само преди 15-20години не те взимаха дори и с една малка татуировчица. Този прилича на онази Симона от катастрофата. Явно така трябва да изглежда човек за да почне работа в системата на МВР, няма никаква етика, никакъв етичен кодекс не се спазва и затова сме на това дередже.

Отговори
7 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?