4232

Направи немислимото! Зрителите са шок, ето какво стори Рачков с Веско Маринов СНИМКИ

Въпреки сценичните им дразги и неразбирателство, водещият на "Като две капки вода" Димитър Рачков показа на феновете си в мрежата как целува ръката на Веско Маринов в жест на уважение и признателност. Комикът е качил няколко забавни снимки във фейсбук, на които се вижда какво се случва зад кулисите на шоуто.

"Том и Джери", написа накратко Рачков към серията фотоси.

Още от присъединяването на Веско Маринов към журито на предаването двамата си подхвърлят остри шеги, като в повече случаи Рачков е този, който си търси белята с неуместни или прекалени шеги, а Веско Маринов с хладнокръвие и студено лице го мъмри и поставя на място. Разбира се, не всичко е по сценарий, което прави сблъсъците им на сцената още по-забавни за публиката.

"Артисти сте големи", коментира зрител, а други споделят: "Големи сте, момчета, а ние знаем, че всичко това е шоу! Живи и здрави бъдете! Обичаме ви", "Обичам ви и двамата много! Чудесни сте, здрави бъдете!", "Великани, също като Том и Джери!", "Браво на вас, освен че се шегувате постоянно сте и добри приятели напук на злонамерените коментатори", цитира fakti.bg.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?