Следвайте ни

Направете това у дома и до седмица парите сами ще ви намерят

viber icon

Всички мислим, че парите никога не са достатъчни, заради което се опитваме да ги привлечем в живота си по всякакъв начин, пише jenata.blitz.bg. Има много ритуали и вярвания, свързани с получаването на материално богатство. Опитайте тези ритуали в продължение на една седмица и резултатът няма да закъснее.

Ето кои са седемте тайни парични ритуала:

Понеделник
Ако понеделник се е паднал на 13-и, тогава в 13:13, седейки на масата, пребройте 13 монети. След това ги пребройте още 13 пъти в рамките на един час.

Вторник
Ако откриете стара почерняла или надраскана монета, скрийте я в портфейла си. Колкото по-големи са сметките близо до тази монета, толкова повече печалба ви очаква.

Сряда
Сменете 5 лева в малки монети и ги раздайте на бедните хора – това ще ви „защити“ от лични неуспехи и финансови проблеми.

Четвъртък
Преди да излезете от къщата в четвъртък, дръжте сгъната банкнота между дланите си и я доближете до „третото си око“ – точката между веждите. Пожелайте си пари за помощ и защита и съвсем скоро ще ги получите.

Петък
Напишете лист хартия думите: „В градината има цветя, портфейлът ми е моята градина, не се страхувам от неприятности. Ти не си за мен, аз съм от теб. Ура!”, Зашийте листа хартия в подплатата на някоя горна дреха, която носите най-често, или го скрийте в портфейла си, а може и в калъфа на телефона. Важното е тази бележка максимално дълго време да е близо до вас.

Събота
Поставете грах и стотинка в плик. Скрийте го в кухнята, където никой не може да го види. Вярва се, че така парите ще се умножат като грахчета в шушулка и къщата ви ще се напълни с пари.

Неделя
Вземете чинийка и изсипете сол в нея, по време на което кажете: „Докато солта е солена, аз не се страхувам от скръб и каквато и да е глупост, махай се, бедност. Отсега нататък и завинаги!“. Поставете портфейла си върху солта в чинията, а на сутринта го приберете в чантата си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?