2374

Наплив от хубавици за кастинга на „Мис България Пловдив“

Кастинг събира десетки хубавици от града на тепетата на едно място. Причината е провеждането на ежегодния конкурс „Мис България Пловдив”. Тази година подборът за достойните за короната дами ще се състои на 16 октомври от 16 часа в клуб „Бушидо“.

Всяка пловдивска красавица, която смята, че трябва да бъде следващата носителка  на престижната титла, може да си пробва късмета и да се изправи гордо пред суровото професионално жури. Момичетата трябва да са на възраст между 17 и 25 години, с подходящо телосложение. За информация и предварително записване дамите могат да позвънят на телефони 0888501230 и 0895529310.

Пловдивчанките, които ще бъдат пуснати до финала на състезанието, трябва да заложат на усмивка, чар и да бъдат напълно естествени. Това до голяма степен ще им гарантира място под светлините на прожекторите при същинското провеждане на конкурса през ноември. Короната на новата „Мис България Пловдив“ ще предаде миналогодишната носителка на титлата Стела Гечева. 

Конкурсът за красота “Мис България” стартира през 1929 г., когато титлата печели Люба Йоцова. През 1967 година титлата грабва известната актриса Бранимира Антонова, а през 1995 г. печели Евгения Калканджиева, която стана шеста на международния конкурс за красота “Мис Свят".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?