3906

Нападнаха Рачков след "Капките", шегите му излизат солено СНИМКИ

Редом до традиционно хубавите отзиви след поредното издание на "Като две капки вода", разбира се, се намериха и фенове с различни емоции.

Разходка в социалните мрежи е достатъчна, за да се видят полярните мнения, с тази уговорка обаче, че хубавите определено преобладалат. Негативните пък, винаги предизвикват контракоментари, съответно и по-голямо внимание.

Някои от феновете на формата признават, че са спрели да го гледат редовно заради ненужно дългите шеги и откровено пародийното отношение на един от водещите - Димитър Рачков.

"Прекалява много! Ясно е, че е по сценарий, ама той много досажда с постоянните прекъсвания, омаловажаване на всичко. Никой не може да се изкаже докрай, не става ясно какви са коментари, слушаме само Рачков", гласи коментара на един от възмутените зрители на формата.

Някои от смешките на Рачков определено се получават, но сред тях, по мнението на мнозина, има и доста безвкусни шеги, които се отразяват и на имиджа на иначе един от най-обичаните формати в родния тв ефир.

" Г-н Халваджиян, обръщам се персонално към вас тъй като считам, че като един съумял продуцент, се интересувате от мнението на фена за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, само че всичко хубаво завършва дотук. Според мен и като чета мнението на другите фенове водещият Рачков прави шоуто негледаемо.

Всички мои другари, сътрудници и познати ми споделят, че не го гледат поради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безсмислени простотии? Ако желаете да имате висок рейтинг обърнете внимание повече на участниците и журито, които в действителност минимум приказват и разясняват изпълнителите", обръща се недоволна зрителка директно към продуцента Маги Халваджиян.

"Той не възприема работата си съществено. Виждаме го и при сложени задания за реплика по какъв начин се лигави и един облик не може да направи, а сякаш се води за огромен артист. Цялото му държание е подигравка, което трансформира и предаването в такова. Все отново той запълва 80% от ефирното време със своите плоски шегички. Зуека не може да вземе думата от него, а в случай че го направи, оня стартира да му се подиграва", продължава недоволството и друг почитател на "Капките".

Разбира се, не очакваме нито Маги Халваджиян да смени водещите си, нито да промени кой знае колко нагласите си за сценария и в бъдещите издания на "Като две капки вода". Но пък може и да ни изненада с някое нововъведение, пишр show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тоя

Тоя

30.05.2023 | 15:21

Заслужава един четвъртит в знаете къде и да го покажат по нова как го поема ,да види. Тогава дали ще се смее . Най голямия простак и дървеняк в ефира.

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

29.05.2023 | 18:44

господин Рачков да се по Замисли Малко на Повечето Хора в Република България Животът е много суров жесток труден тежък и с неговите Шеги Понякога Нагрубява Хората

Отговори
5 3
Тв критик

Тв критик

29.05.2023 | 18:42

Този заслужава яки критики или продуцента . Да вземат да гледат как е направен оригинала. 10 сезона по руската преди да се появи тука . Нищо общо с нашето един водещ сериозен тук там лека шега без прекаляване. Грим , декори ,жури разнообразие от песни и стилове . Нашето стана пародия заради този шут . Не става за водещ.

Отговори
4 4

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?