Следвайте ни

Наоми Кембъл разкри най-странната си фобия

viber icon

Както и при всеки друг супермодел, голяма част от живота на Наоми Кембъл преминава в път. Но за нея това не е досадно и уморително, а по-скоро приятно преживяване, от което има нужда. 

Има обаче една неизменна част от пътуването със самолет, която никак не се нрави на Наоми. Но това не я кара да избягва полетите, а дори напротив - създала си е стриктна рутина, с която успя да изненада всички.

Оказва се, че Кембъл си е чист гермофоб - човек, който има фобия от бактерии. А те са в изобилие на борда на самолета. Ако и ние изпадаме в паника от идеята да милиони бактерии, които са навсякъде около нас, можем да почерпим опит от канала на модела в YouTube.

Именно там Наоми публикува своя начин на пътуване със самолет. От видеото разбираме, че най-важните неща, без които не се качва на борда, са хирургическа маска за устата и носа, еднократни ръкавици и антибактериални кърпички.

Първото нещо, което Кембъл прави, преди да заемем мястото си в първа класа, е да дезинфекцира всяка повърхност, до която може да се докосне. След като си е сложила ръкавиците, разбира се.

Когато приключи със своя ритуал за чистота, тя слага специално покривало на седалката и маската на лицето, за да се почувства напълно предпазена от всички невидими опасности.

За мнозина нещо подобно може да изглежда налудничаво и прекалено, но Наоми е категорична, че това е нейното здраве и не я интересува дали хората ще я помислят за луда. 

Източник: lifestyle.bg

Коментари (1)

как''сийка

20.07.2019 | 01:09

Според моите източници суратя и е станал на петна от опитите за избелване, Не мога да ги разбера тези негърки защо искат да са бели, като забогатеят.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?