2374

Нана разкри откъде е получила сили и надежда СНИМКА

Тв водещата Нана Гладуиш, която години наред преминаваше през истински ад заради болестта, която вече е зад гърба ѝ, днес е свеж, усмихнат и енергичен човек. Наскоро тя посети добре познатия Израел, но този път като турист, а не като пациент, както беше в годините досега. Преди Нана се лекуваше в Тел Авив, а към днешна дата е там, за да наблюдава играта на сина си на тенис турнир, споделя самата тя в социалните мрежи, пише fakti.bg.

"Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив - моят втори дом. След два часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред… и се наслаждавам на настоящето. За първи път на въпроса при паспорта проверка: "Какъв е повода за пътуването ви?", не казах "лечение", а "синът ми идва за тенис турнир". Ура! Доживях", сподели Нана в своя Инстаграм профил.

 

Докато е в болницата, тя преживяла истинско чудо и то не къде да е, а в Ерусалим, в близост до Гроба Господен, припомня Шоу Блиц. Водещата чакала резултати от диагностика, след като за първи път се сблъскала със страшната болест. В България сериозно я уплашили и тя потърсила второ мнение в Израел. Тогава и за първи път оставила за дълго време детето си, което било само на две години, и раздялата я съсипвала.

Съвсем резонно се чувствала на дъното, унила и без всякакъв тонус, затова мъжът ѝ ѝ организирал екскурзия в Ерусалим с група туристи, като дори наел гид за Светите места. Отишли на Божи гроб, точно по Великден.

"Беше студено и ветровито, аз треперех не само от студ, но и страх. И аз, и съпругът ми се молихме за някакъв знак, че има надежда. Излязохме от църквата на Божи гроб, вече бе изгряло слънце и точно тогава върху нашата група падна нещо", спомня си тя.

Гидът го вдигнал и подал на българката, която видяла малка фигyрка на Дядо Коледа, който бил част от украсата, сложена още по Рождество около църквата и после забравена. Паднал точно пред краката на Нана, която чакала спасение от рака и тя приела това като знак свише. "Татко ми обожаваше Коледа. След като се върнахме, си дадох сметка, че случката с мен в Ерусалим е станала на 15 март, когато родителите ми са сключили брак. Точно този 15 март започна със студ, но завърши със слънце", разказа преди седмици Нана през сълзи и показа малката коледна играчка за първи път пред зрителите на "На кафе".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мъжко мляко

Мъжко мляко

19.05.2022 | 15:22

Смучи на дъртия ингилизец ферментиралата майонеза!

Отговори
0 0
Васа Ганчева

Васа Ганчева

19.05.2022 | 07:25

Господ си знае работата.

Отговори
0 0
Кака

Кака

19.05.2022 | 07:01

Само тази ли е болна от рак . Има и други хора който нямат нейните пари да се лекуват.

Отговори
3 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?