4232

NANA и екипът му на крака за ЧРД на повелителката на конете Йонка Максимова

 Един от най-обичаните изпълнители от 90-те NANA изненада за рождения й ден повелителката на конете Йонка Максимова. Световно известният диджей и хитмейкър дойде лично на конната й база МАКС в Нова Загора, за да я поздрави за празника й.

А треньорката по конен спорт на родния хайлайф и нейния екип го посрещнаха подобаващо. NANA остана очарован от гостоприемството. 

Любезните му домакини го изненадаха в менюто с пресен шаран от язовир Жребчево, донесен от бащата на рожденичката Максим Георгиев, традиционната шопска салата, домашна баница и домашен кекс.

За допълнителна глезост домакините му поднесоха бутилка бяло вино от село Ценино. Елексирът бе произведен от братовчеда на лазарничката Николай Денчев. Друго нещо, което грабна обонянието на NANA бе традиционната подправка за този регион самардалъ. Любезните домакини подариха както на него, така и на екипа му зелената сол. Накрая NANA си направи колекция от снимки с рожденичката като й пожела да бъде жива и здрава и винаги така гостоприемна към гостите си. На събитието присъства и фолк певицата Деси Слава. 

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?