49

Нана Гладуиш напуска "Съдебен спор", вижте причината

За последните 10 години Нана Гладуиш се утвърди като едно от любимите телевизионни лица у нас. Откакто обаче й назначиха заместничка, феновете са бесни. По-лошото е, че по всяка вероятност Нана ще напусне завинаги "Съдебен спор". Водещата е взела трудното решение да се раздели със "Съдебен спор" по собствено желание, пише HotNews.bg.

"Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се оттегли, но от телевизията не искат да я пускат, защото смятат, че друг водещ трудно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на "На кафе" с друго лице", коментират в медийните среди. Поради тази причина към момента Нана се е съгласила да има своя заместничка, с която да се редуват.

Това обяснява появилата се неотдавна в ефира на "Съдебен спор" Десислава Тасева. Новата блондинка в продукцията е радио водеща, кадър е на радио "Веселина". Още с първото си появяване на мястото на Гладуиш, тя заяви: "По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно". Приставът пък пожела на Тасева само успехи занапред. След като коронната телевизионерка се завърна, очакванията заместничката да си тръгне обаче не се случи. Това и потвърждава информацията, че поетапно коронната водеща на "Съдебен спор" ще се оттегли, но няма да е рязко, а постепенно. Най-вероятно докато Тасева бъде приета от зрителите напълно.
 
Причината Нана да иска да напусне "Съдебен спор" е това, че иска да се отдаде на други занимания, далеч от медийното внимание. Вероятно съдебните спорове и сеира са вече в повече на чаровната дама и тя е отегчена да продължава тв кариерата си. Всичките й колеги от предаването обаче не могат да си представят да продължат без нея и я умоляват да размисли, а ако е уморена от това да води всеки уикенд, са й дали вариант и със заместничка, за да се редуват. Но това нямало да продължи още дълго време, защото Гладуиш иска да сложи край на изявите си в телевизионната съдебна зала.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Кокона

Кокона

29.05.2023 | 11:57

Нека Нана да направи както е добре ЛИЧНО за нея и семейството и! Тя без работа и без пари няма да остане!!!

Отговори
0 0
Да, бе,

Да, бе,

23.05.2023 | 21:59

направо е "незаменима". Глупости.

Отговори
3 1

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”