49

Намери й цаката: Ражда ли новата половинка на шеф Кустев?

Изглежда тази есен е много продуктивна за харизматичния шеф Илиан Кустев, който изгря в ново амплоа като член на журито в „Мастършеф“ и като… ръководител на детски кулинарен мастърклас. Под зоркото му око, както и това на брата на Владо Карамазов – шеф Иван Александров, поне 120 малчугани придобиха базови умения в приготвянето на любимата си храна – десертите.

Зрителите на бТВ познават хапливия език на Кустев, но на импровизирания детски „Мастършеф“ той се представи по съвсем различен начин като подходи към децата с грижа и любов. „Ако едно дете е на пет години, трябва да се държиш все едно и ти си на пет. Тогава вече има баланс и тогава детето започва да ти обръща внимание и да те слуша“, заяви той.

Дали особеното старание, с което той подходи към малките бъдещи кулинари, е признак, че взискателния шеф е готов за още едно дете от новата си половинка, можем само да гадаем, но пък чрез различни кексчета, бисквити и тортички, Кустев превърна професионалното готвене в мечта за някои от хлапетата, пише Lupa.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата