49

Намаза ли се с олио? Райна изуми мрежата със съвършени СНИМКИ

Поп фолк изкушението Райна и този път изуми феновете си с прекрасни снимки.

Пилето от Сандански се покатери на един от най-високите върхове в Пирин, за да покаже върхово майсторство в йогата. Хилядите й почитатели не закъсняха да я поздравят за красивите снимки и блестящия вид.

Някои дори се пошегуваха, че гладката й кожа може да изгори от силното слънце на високото. "Намаза ли се добре с олио?", попитаха я те.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
17 коментара
ани

ани

29.10.2023 | 23:21

Много хубаво тяло има ,и защо да не го показва.Във фейса всички снимки са хубяви

Отговори
2 1
Ако ще

Ако ще

29.10.2023 | 19:58

И маргарин или мед да се намаже си остава проста задръстена чалгарка . Същество което не заслужава внимание.

Отговори
5 0
До Баш ЧАЛГАР

До Баш ЧАЛГАР

29.10.2023 | 17:41

Простак, неграмотник. Задръстеняк, Селяндур, Овчар, като не разбираш не пиши . Само в твоята глава са тези сатанисти. Като не знаеш какво пеят в песните не коментирай бе чалгопитек. Пусни си там балкански ритми кчисе на масата и почвай с кючека .

Отговори
3 0
Намаза ли се с олио  там където най-много трябва

Намаза ли се с олио там където най-много трябва

29.10.2023 | 14:50

За да е всичко като по масло.

Отговори
8 0
Анти чалгар

Анти чалгар

29.10.2023 | 13:50

Тази може само да впечетли безмозъчни чалгопитеци и Марица .

Отговори
7 4
БАШ ЧАЛГАР

БАШ ЧАЛГАР

29.10.2023 | 14:47

1. Само в "Марица" имаш възможност да публикуваш прocmaшките си коментари и за това е необходимо да имаш уважение към медията. 2. Нещо за НАРОДНА и БАЛКАНСКА музика чувал ли си? Не си въобразявай, че българите слушат хеви метъл, рок или друга сатанистка музика като теб!

Отговори
3 8
До Баш ЧАЛГАР

До Баш ЧАЛГАР

29.10.2023 | 16:49

Рока и Метъла на са Сатанински . За теб може чалгопитеко.

Отговори
5 0
Анти чалгар  до баш чалгар.

Анти чалгар до баш чалгар.

29.10.2023 | 16:53

Фолклор да . Но чалгията с просташки текстове и мешавица от стилове не е музика за мен и няма да бъде . Това даже не мога и музика да го нарека . И не всеки който не харесва чалгията смотана . Слуша РОК ИЛИ МЕТЪЛ. АЗ СЛИШАМ ВСИЧКО ОТ КЛАСИЧЕСКА , ДЖАЗ ,ПОП , НЮ ЕЙДЖ , РОК , МЕТЪЛ , ФЪНК , РОКАБИЛИ, БОСА НОВА . АКО ТИ ГОВОРЯТ НЕЩО ТЕЗИ СТИЛОВЕ.

Отговори
4 0
до баш чалгар.

до баш чалгар.

29.10.2023 | 16:55

Поредния простак с промит мозък от чалгия , селяндур без вкус израснал с най гнусната музика на светът. Тоя НЕ Е БАЛКАНСКА музика . А буламач от стилове за смотаняци без мозък като теб. Да пият и друскат задни ЧАСТИ КАТО СЕ НАПИЯТ КАТО ИДИОТИ.

Отговори
3 0
до баш чалгар.

до баш чалгар.

29.10.2023 | 16:59

Да го дух..аш бе. Бок..лук , педа..л задръстен пр..ост..ак си ти бе задр..ъстеняк не РАЗБИРАШ ОТ МУЗИКА БЕ ЛА...ЙНО . Чалгопитек това е обида бе задн...ик на..сран. За маймуна висяща на клона.

Отговори
2 0
Хеви Метъл

Хеви Метъл

29.10.2023 | 17:36

Хаха хубав виц бе чалгарче. Елвис , Джри Ли Лукс , Чък Бери, Ю Ту, Тина, Брус Спрингстийн , Дженезис, Пинк Флойд, Полис, Алан Парсънс, и още много други групи и певци пеят за ЛЮБОВ. ПОЛИТИКА, СОЦИАЛНА ТЕМАТИКА . ПЕЯТ ЗА ВИКИ ГИ , РИЦАРИ. ФЕНТЪЗИ . А чалгарите какво пеят за напипай го, 100 патрона , и как ги гони бял Мерцедес, и други подобни глупости който слушаше един бивш съсед, който го излекувах да не слуша силно чалгия със Класическа музика . Сатанинска е само за теб човек израснал с балкански ритми. Хората на залата и в Америка търсят Фолклор не чалгия говоря за западняците. Мистерията на Българските гласове и а няколко ГРАМИ НАГРАДИ. В КОСМОСА ЗВУЧИ ПЕСЕН ОТ НАШИЯ АВТЕНТИЧЕН ФОЛКЛР не чалгия . Така че не пиши повече глупости. Слушай си там чалгията и не се показвай .

Отговори
2 0
До Баш ЧАЛГАР

До Баш ЧАЛГАР

29.10.2023 | 17:38

Поредния необразован чалгопитек се изказа . Не чувал нищо друго освен балкански ритми. Човек ходещ по кръчми и механи да слуша простащини.

Отговори
4 0
Сатана до баш ЧАЛГАР

Сатана до баш ЧАЛГАР

29.10.2023 | 18:00

Хвани се за палците с две ръце докато ти завирам балканските ритми в свинктера с голям кеф. Кой ти е набил в празната кратуна ,че рока и метъла са Сатанински . Или си виждал ,че ходят в черно и кожа и веднага СТАНАТА - САТАНАЙЛ един паднал Ангел като Луцифер . И всеки има право на мнение критика , не всички който не харесват чалгия слушат РОК . познавам хора който слушат само , класическа и симфонична музика, Опера и Оперета, Мюзикъли , Рап , Техно , Поп или Диско , но не СЛУШАТ ЧАЛГИЯ . И ЕДНО Е НАРОДНА МУЗИКА И ФОЛКОР ДРУГО Е ЧАЛГА ПОП ФОЛК.

Отговори
2 0
Българин  до баш ЧАЛГАР

Българин до баш ЧАЛГАР

29.10.2023 | 18:13

Аз съм българин и слушам Народна Фолклор не ХАРЕСВАМ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПОП ФОЛК И БАЛКАНСКИ РИТМИ ПОД тях разбирам Сръбско и гръцко , и също турско който не харесвам. Гръцко само Рок ако не знаеш ,че имат такива групи, Вангелис , ДЖОРЖ МАЙКЪЛ. ТИ ако познаваш само любители на такива ритми си е за теб. Някой като теб казват как се веселиш на маса , ето как Поп , Диско, Рок ендрол , РОКАБИЛИ, Фънк. Фолклор , Стари градски песни . Така ,че не пиши глупости не всички слушат балкански ритми Баш ЧАЛГАР - турска дума за музикант или музикален инструмент ЧАЛГОПИТЕКО . ТОВА Е ОТ Австралопитек ако не знаеш.

Отговори
3 0
До Баш Чалгар ЗАМБО

До Баш Чалгар ЗАМБО

29.10.2023 | 20:42

Една патка мислила мислила и накрая се удавила това е съвет към тебе чалгарче . Не пиши глупости РОК МУЗИКАТА БИЛА сатанинска . Голям смях, в рок музиката има песни на тема , политика, любов , на социални теми за живота , отношения между хората , фентъзи . Има тематични албуми на различни теми. А в чалгията какво има нищо само за пиене и патрони и ловци и коли и голи мацки. Писал си и за НАРОДНА МУЗИКА ЗНАЕМ ЗА НЕЯ. НО ЗАЩО СИ ВКЛЮЧИЛ БАЛКАНСКАТА МУЗИКА .НЕ всички харесват сръбско или гръцко или турски ритми . Някога да слушал рок или нещо подобно . Друг стил музика като ,поп, рап , техно, ритане блус, блус рок, джаз , РОКАБИЛИ, фънк, опера ,оперета. И на края от къде знаеш ,че АНТИ ЧАЛГАР слуша РОК. Може да слуша нещо друго и всеки има право на мнение и критика . А сега щеси пусна тематичния албум на АЛАН ПАРСЪНС ПРОДЖЕКТ. ГАУДИ . А ти бега си пусни мазна чалгия та да имаш сили да рипаш на масата като неандерталец.

Отговори
2 0
Музика до БАШ ЧАЛГАР

Музика до БАШ ЧАЛГАР

29.10.2023 | 21:21

Аз никъде не виждам обида към сайта само истина и кручитики към тази музика . И ако не знаеш преди в училище се учеше по пеене НАРОДНА МУЗИКА . История на фолклора и за класическата музика имаше уроци. Какво си написал народна все едно става въпрос за народна топка не за музика . И къде меша балканските ритми с чалгията може и защото в началото повечето песни бяха краде и сръбско гръцки и някакъв безсмислен текст , като за безмозъчни селяндури. Ще ти дам един пример свадба пускат хоро си джея казва айде българи на хорото само 5-6 човека . След него пусна сръбско и повечето рипнаха като ужилени и той а така българи . Другия пример по пресен от преди 4-5 години пак свадба , поп , диско , рокендрол, туист . Младоженци и техни приятели Седат и не мърдат от масата и гледат как по възраст и танцуват . После малка фолклорна програма народ и танциот деца , младите гледат с голямо неудоволствие направа с пренапрежение в очите . Са о на чалгията 2-3 песни и малко сръбско станаха да се кълчат . През останалото време само хитове от поп музиката и разни други стилове . За ужас на младите . А на последната свадба на която бях нямаше грам чалга само фолклорна програма и модерна музика от рок до джаз и Фънки парчета . Човек може да се весели и без чалгия.

Отговори
1 0
Лорд Музика

Лорд Музика

29.10.2023 | 21:31

Я трай бе чалгопитек. Не намесвай народната музика с балканските ритми . Нашия фолклор е най хубавата музика не може да се сравнява със сръбското и гръцкото. А чалгията буламач от стилове. И не виждам някой да обижда или накърнява сайта.Написано е едно мнение за поп фолка , солидна критика която не можеш да преглътнеш или разбереш. За теб може всички да харесват чалгия и други подобни ритми . Защото познаваш само такива хора . В рока няма само сатанизъм така и иждаш многото разнообразни стилове рок и метъл . Със сигурност не харесваш и другите стилове музика , защото споменаваш само НАРОДНА И БАЛКАНСКИ РИТМИ. СЕГА си седни на Дир има сиписи ракия и си пусни чалго ритми от балкана ,че да можеш да поиграеш някой кючек на МАСАТА .

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?