49

Налапа кукичката: Панелист на Гала гали като полудял омъжена синоптичка

На водещата на „На кафе“ май ѝ писна панелистът Дарин Ангелов да я поставя в неудобни ситуации и обърна „дебелия край“. Гала напълно нарочно забърка Дарко да коментира бившата синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска, която той очевидно много харесва. Всичко започна като коментар на закачка на холивудската звезда Колин Фарел с колежката му Ана де Армас.

Гала директно попита актьора какви са му чувствата към чаровната Гери. Дарко директно налапа кукичката и тръгна да изсипва такива излияния, че колежките панелисти Ромина и Патрашкова го помолиха да млъкне. Те дори му напомниха, че Гери е омъжена. „Аз се възхищавам на личността Гери Малкоданска. Аз тази любов с нещо плътско не мога да я разваля“, опита се да се измъкне от ситуацията Дарин Ангелов.

Положението стана още по-лошо, когато самата Малкоданска се включи на живо от дома си в предаването. Тя разказа за първия рожден на малкото си дете. Гала пък побърза да ѝ преразкаже изблиците на Дарко. Той пък реши да приеме провокацията на шефката си и се залепи на колене пред един от мониторите и взе да милва екрана.

За щастие, Гери Малкоданска или не разбра каква е глупавата интрига, или просто я игнорира. Синоптичката очарова отново всички с ослепителната си усмивка и прати много въздушни целувки на колегите си. Тя обеща да бъде гост в предаването на Гала в най-скоро време, пише vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Можем

Можем

16.01.2023 | 09:06

И без сведения за тези кави ги вършат по цял ден .

Отговори
2 0
Пфу

Пфу

15.01.2023 | 18:23

Отдавна не гледам тъпото предаване на сбабичосаната лелка.

Отговори
6 0
Тв критик

Тв критик

15.01.2023 | 11:48

А стига с тези панелки и това смотано предаване.

Отговори
9 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?