49

Наказаха ли я? Деси Стоянова изчезна от "Преди обед", ще я сполети ли съдбата на Петя Дикова?

Деси Стоянова изненадващо не се появи днес като водещ на "Преди обед", а нейният колега Петър Дочев не даде ясно обяснение защо е сам в студиото.

Той се ограничи да каже, че дългогодишната водеща ще се върне в предаването след наколко дни в "пълния си блясък", без да навлиза в подробности. Любопитно е, че докато Стоянова липсва в "Преди обед", седмичен коментатор там е Вики от "Мастило", но без двете си дъщери. Тяхното невъзпитано участие стана причина Петя Дикова да бъде свалена от ефир от предаването "Тази неделя", след като в един от епизодите двете не спряха да говорят глупости и дори се изцепиха, че :"Всички мразят Би Ти Ви".

Едва ли Деси се е уплашила да не я сполети съдбата на Дикова, която в момента се изявява като репортерка с интервюта на запис. Още в началото на "Преди обед" Вики уточни, че двете й момичета са при баба в родния град на бившата певица Разград, така че невъзпитани изцепки тази седмица в студиото няма да има. Стоянова рядко липсва от предаването, като веднъж причина за това бе интервюто й с Григор Димитров. Дали обаче тя отсъства професионално или кратката й отпуска е наложена от личния й живот, остава тайна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Преяла е

Преяла е

23.10.2023 | 14:48

С Боб и сеган не може да стане от кенефа.

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?