Следвайте ни

Най- известните фалити в чалгата

Много от родните попфолк знаменитости решиха да печелят от ресторантьорския бизнес. За съжаление малцината, които постигнаха успех, са Тони Стораро и Роксана.

Радослав Петров, известен като Радо Шишарката, има сериозни проблеми с кръчмата си в столичния квартал Левски Г. Запознати коментират, че той дори е обявил оборудването на заведението в няколко сайта за търговия с употребявани стоки. За хладилниците, газовата инсталация фритюрниците и вентилационната шапка, изпълнителят на ‚Тигре, тигре“, иска 18 000 лева. „Всичко краде-от управителя до миячките. По-добре да си пея колкото мога и да ми е мирна главата“, казва Радо.

Димитър Андонов – Хисарския поп, също се ожали от бизнеса си в Хисаря. Преди няколко години изпълнителят се ожали, че едва свързва двата края защото хотелът му е пред фалит. Оказва се , че и днес положението не е по-различно. „Вярно е, че имам пет етажна къща, но не смогвам да я издържам. Долу в ресторанта няма жив човек. Наоколо се напълни с луксозни хотели със спа центрове и всякакви екстри и всички ходят там“, жалва се Димитър.

Една от големите мечти на Тони Стораро е сбъдната с откриване на сладкарницата в Княжево, която е кръстена Стораро. За управител на заведението е назначил 41-годишната си съпруга Ваня. Когато тръгнал да реализира идеята си, изобщо не е предполагал, че ще се срещне с куп бюрократични проблеми – разрешителни от ХЕИ, общината и още куп бумаги.

Неговата колежка Роксана също печели от ресторант в Кнежа. Сега отварят второто заведение със съпруга си в родното му село Александрово. Бизнеса в Кнежа върти бащата на певицата, а за сладкарницата на село ще се грижи позната на изпълнителката.

Преди 12 години Камелия отваря ресторант в центъра на София. Заведението "Залезът й зората“ потръгва добре благодарение на отличната кухня, но скоро клиентелата оредява, като една от причините е липса на паркинг. Малко след това хазяинът вдига двойно наема и звездата се принудила да хлопне кепенците.

Азис и Деси Слава отвориха дискотека „Бели нощи в „Студентски град“. Това беше във времето, когато Азис се обличаше като жена. Въпреки, че мнозина стискаха палци за успех на двамата изпълнители, те се провалиха с гръм и трясък. Прокрадна се версията, че причината са високите данъци, пише "Телеграф".

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?