Най-атрактивното заведение в Пловдив

Ресторант Torro Grande е категоричният побeдител в конкурса за „Най-атрактивно заведение на гр. Пловдив“, част от Годишните награди в туризма, организирани от Община Пловдив. Torro Grande отвя конкуренцията от общо 5 номинирани заведения и спечели публичното гласуване с близо 42% от вота.
„Благодарим на всички, които ни подкрепиха! Целият ни екип работи още по-мотивирано и целеустремено, за да спечелим наградата следващата година с още по-голяма преднина“ – това обявиха от мениджмънта на ресторанта по време на изискана церемония по връчването на наградите, която се проведе в Малката базилика. Призът е съвсем заслужен – вече почти три години Torro Grande е на гребена на вълната и любимото място за срещи и хапване със стил в центъра на Пловдив. От зареждащо и ароматно италианско кафе сутрин, през вкусен обяд с колеги, до разточителна вечеря, гъделичкаща всички сетива с музикалния фон от талантливи български поп изпълнители на живо и диджей сетове с най-актуалната хаус и чилаут селекция – в свежите зелени градини на ресторанта има място за всички. И все пак емблемата на Torro Grande си остава барбекюто. Испанският бранд Mibrassa е доставчикът на две  барбекюта от затворен тип, които се зареждат само със специални висококалорични аржентински дървени въглища, а най-важната съставка - месото, е винаги прясно охладено и доставено директно от ферми в България, Италия, Испания и Ирландия. Ако попитате пък гениалния и екстравагантен топ шеф Петър Михалчев, той ще ви каже, че Torro Grande е мястото за съвършено суши в Пловдив. Едва ли е случайно - той е консултант на ресторанта за суши рецептите и бъдещото азиатско меню.
„В Torro Grande важат три правила – съставките за всяко ястие да са винаги безкомпромисно пресни, персоналът да е дисциплиниран и мотивиран, а интериорът и атмосферата да са винаги актуални“ – така определя рецептата за успеха си Бойко Качулев, собственик на ресторанта. Това вероятно е и причината Torro Grande да е предпочитаното място за голямата част от пловдивския хайлайф и много родни знаменитости. Но и не само от тях – от ресторанта се похвалиха, че за 2017 г. са посрещнали общо над 180 000 клиенти. Дали те са останали доволни – резултатът е очевиден, наградата за „Най-атрактивно заведение на Пловдив“ бе определена на база на гласуване от жителите на града.
Това не е първата награда за Torro Grande – красивата статуетка застана до приза за „Най-иновативен ресторант на България“, присъден от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, както и до двата сертификата за отличие, получени от най-утвърдената световна мрежа за туристически преживявания - Trip Advisor.
„Тоrro Grande не е ресторант, Torro Grande е мястото, което определя посоката на развитие и бъдещето на ресторантите в България!“ – каза ни с усмивка Бойко Качулев на изпращане. Вярваме му!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?