71

Наглост и безумство! Хари и Меган поставиха условия за коронацията на крал Чарлз III СНИМКИ

Последните години светът се нагледа и наслуша на странните желания от страна на Хари и Меган Маркъл. Претенциите им сякаш нямат край. Сега международните медии съобщават за поредна тяхна претенция. 

Хари и Меган

В навечерието на коронацията на крал Чарлз III принц Хари се е свързал с Едуард Фицалан-Хауърд, настоящият граф маршал и 18-и херцог на Норфолк. Той отговаря за организирането на коронациите и когато става въпрос за важни церемонии, той е главният организатор! 

Едуард Фицалан-Хауърд

Хауърд ръководеше и организацията и съветваше Бъкингамския дворец относно тържествата по повод платинения юбилей на покойната кралица Елизабет II миналия юни и държавното погребение след смъртта й през септември.

Фицалан-Хауърд са една от най-старите аристократични фамилии във Великобритания. Тяхното семейно седалище е замъкът Аръндел в Западен Съсекс, реставрираният средновековен замък обхваща 6475 хектара (16 000 акра) и е най-голямото имение в региона.

Замъкът Аръндел

Крал Чарлз III даде да се разбере, че иска коронацията да включва традиционна пищност, но трябва да отразява една по-модерна Великобритания и ролята на монарха днес и това е работа за Едуард Фицаланом-Хауърд.

18-ият херцог на Норфолк знае, че списъкът за коронацията, който е изготвен още от покойната кралица, включва 8000 души. Той, с одобрението на Чарлз III, намали този брой до 2000 души.

Както се очакваше, големи и бързи заявки идват и от Монтесито. Съобщава се, че Хари и съпругата му Меган Маркъл изпратили специални условия, които само ако бъдат изпълнени, ще отидат на коронацията.

Крал Чзрлз III, Хари и меган

Двамата настояли за място на балкона на Бъкингамския дворец в деня на коронацията. Освен това двамата искали да знаят какви точно ще бъдат функциите и места и на децата им – Арчи и Лилибет.

В момента изискването да се появи на балкона е в ръцете на организатора на коронацията на 18-ия херцог на Норфолк и той трябва да съгласува с крал Чарлз III желанията на Хари. 

Дали поредните мераци на Хари и Мегат ще бъдат изпълнени и те ще се появят на балкона на Бъкингамския дворец в деня на коронацията, въпреки че се отказаха от кралските си задължение, предстои да видим на 6 май, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
ВЗЕМИ СИ ДИАМАНТА....

ВЗЕМИ СИ ДИАМАНТА....

22.03.2023 | 12:32

Я БЕ! Я ТАМ ДА СЕ ПРЕВЕДЕ НА АНГЛИЙСКИ ТЕКСТА!

Отговори
0 0
ВЗЕМИ СИ ДИАМАНТА....

ВЗЕМИ СИ ДИАМАНТА....

22.03.2023 | 12:27

youtube. com/watch?v=AFcFhsDB84E :)

Отговори
0 0
ФРЕДИ МЕРКЮРИ

ФРЕДИ МЕРКЮРИ

22.03.2023 | 12:21

youtube. com/watch?v=oqE4R35RLdI :)

Отговори
0 0
ФРЕДИ МЕРКЮРИ

ФРЕДИ МЕРКЮРИ

22.03.2023 | 12:10

НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНО VIP ЗА П Е Д Е Р А СКОТ-О СБОРИЩЕ? :)

Отговори
0 0
ФРЕДИ МЕРКЮРИ

ФРЕДИ МЕРКЮРИ

22.03.2023 | 12:09

НЕМА ЛИ ДА ГО ПОКАНИТЕ БЕ, ИЗРОДИ youtube. com/watch?v=_gAhvNCGK0s

Отговори
0 1
Отвратителни

Отвратителни

22.03.2023 | 08:41

комплексари. Просят си за М6. Чарлс какво още чака, рижавия не му е син.

Отговори
2 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?