46

Нагласено ли е всичко? Иван и Андрей с взривяващо признание за "Фермата"

Неочаквано за зрителите признание направиха звездните продуценти

В двойно интервю Иван и Андрей отговориха на най-горещите въпроси, зададени от последователите им. Сред тях беше изказано и мнението, че не са обективни като водещи, както и че риалитито “Фермата” е нагласено.

“Искрено, искрено не ни интересува кой ще спечели “Фермата”, заяви директно Андрей Арнаудов. Той призна, че със шегите си понякога може и да са злепоставили някой участник, но това е просто заради емоцията и няма лоши чувства.

Иван Христов пък каза, че според него такова нещо като обективност на един човек просто е невъзможно. “Но сме били винаги искрени с публиката и в големите простотии, и в големите признания”, подчерта актьорът.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Иван и Андрей (@ivaniandrey.official)

Иван и Андрей разкриха коя е следващата им голяма амбиция – да продуцират пълнометражно кино и телевизионни сериали. Те не навлязоха в големи подробности, но от думите им стана ясно, че киното за тях е толкова важно, колкото и кампанията за връщане на българите от чужбина.

След като напоследък и двамата взеха да пускат снимки от фитнеса, Иван и Андрей признаха, че не водят особено здравословен живот, но все пак са по-добре, отколкото преди 20 години. Единствената разлика е, че сега Иван не пие. “Спортът и алкохолът за най-бързите начини за сваляне на стреса”, обясни от свое има Андрей и добави, че се старае по-често да се успокоява с упражнения, отколкото с чашката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”