71

Нагъл и високомерен! В "Денсинг старс" пропищяха от Емрах Стораро

Емрах Стораро се представи задоволително добре по време на първия лайф на "Денсинг старс", където е сред участниците. Но зад кулисите положението е доста различно и малкият син на Тони Стораро може да бъде изгонен дисциплинарно. 

Продуцентите на танцувалното шоу съжаляват много за избора си да поканят малкия Стораро, тъй като за няколко седмици репетиции им стопил лагерите с нагло поведение и несериозност. 

Най-потърпевша е неговата партньорка по танци Веселена, която всеки път го чака с часове в залата за тренировки. Емрах се е взел за голяма звезда и закъснява системно, което изнервя всички замесени в продукцията. А накрая се появявал с огромно закъснение и дори не се извинявал. 

Девойката, която се мъчи да го научи да танцува, се вижда в истинско приключение с непослушния Емрах. Тя се жалвала пред продукцията, че партньорът й въобще не слуша какво му се говори и е напът да се откаже от него. 

Това негово детско поведение вероятно ще му изяде главата. Ако продължи да е толкова своенравен, продуцентите ще вземат мерки и ще го премахнат скорострелно от шоуто, а той за пореден път ще изложи известната си фамилия.

"Защо Емрах губи на всички времето? Закъснява за тренировки при момичето и ние трябва да гледаме просташкото му поведение??? Има доста уроци да учи, докато стигне баща си и Фики като уважение и държание пред хората", гласи един от коментарите в мрежата, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

21.02.2024 | 15:47

От чалгопитек не очаквайте нещо , сериозно.

Отговори
3 0
От елементарно

От елементарно

21.02.2024 | 15:46

Създание какво да очакваш.

Отговори
3 0
От аудиторията!

От аудиторията!

21.02.2024 | 14:24

Мангал!Умствения капацитет му е колкото на маймуна какво очакват не знам!

Отговори
4 0
Да е само той..

Да е само той..

21.02.2024 | 11:32

То не стига номерата на Емрах, ами Краси Радков?... Нямам думи за лигавенето му. Реши, че Димитър Рачков е пример за подражание и реши точно от него да взима пример. Това, че предаването е шоу, не означава, че трябва да слушаме само глупостите му. За капак, ще трябва да търпим и жена му! Или да се държи като нормален човек, или да се маха от предаването!

Отговори
10 0
Просто е драги,

Просто е драги,

21.02.2024 | 11:43

не ги гледайте, не гласувайте и сами ще "умрат" и те и" продуценти и сценаристи".

Отговори
3 0
ами,

ами,

21.02.2024 | 13:57

То никой не гласува освен родата на участиците.

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?