Следвайте ни

Надя Иванова с шокиращи разкрития за раждането след 40

viber icon

На лека безпроблемна бременност се е радвала актрисата от „Съни бийч” Надя Иванова. Хубавицата издала първо на майка си, че чака бебе. Почувствала се едновременно объркана и щастлива, дори леко уплашена. Това признава самата тя в откровено интервю във в. „Минаха години”.

Надя, която роди в необичаната ковид обстановка, споделя, че най-големите й страхове са били свързани със здравето на бебето, а парадоксалното, е, че именно тази мисъл едновременно я успокоявала и прогонвала страховете й: „Защото най-важното за бременната жена, а и за младата майка е спокойствието”.

В болница „Надежда” била заобиколена от истински специалисти със страхотно отношение и внимание. Тя дори се шегувала пред своя приятелка, че раждането й било като престой в курорт. Актрисата благодари още веднъж на лекарите и акушерите, като им пожелава здраве и щастие и да се все така всеотдайни в трудната им и значима работа.

Що се отнася до „Съни бийч”, екс водещата на светското тв предаване „Елит” по БНТ смята, че сериалът ще донесе късмет на всички участници в него, включително на продуцента, а героинята й Вивиан ще се появи и във втори сезон.

Надя споделя, че няма нищо общо с героинята си, която е отмъстителна и пресметлива. Единственото общо между тях е, че и двете са израснали в провинцията – актрисата във Видин, а героинята й – в малко провинциално градче. „За разлика от нея обаче, аз никога не съм имала провинциален комплекс.” И обяснява, че винаги се е гордяла с произхода и семейството си. Докато за Вивиан това се превръща в огромен комплекс – тя смята, че е ощетена от съдбата си заради трудното си и бедно детство. „Затова вярва, че заслужава живот на „принцеса” и е готова да го постигне с цената на всичко”, разказва още тя.

Героинята й си е забранила да изпитва чувства и се е превърнала в студена, пресметлива и скована, дори отмъстителна жена, винаги нащрек и готова за удар.

„А аз не притежавам нита едно от тези качества. Лишена съм от амбиция и не мога, а и не искам да мъстя. На мен удовлетворение ми носи прошката, а не отмъщението”, твърди Надя.

По време на бременността си тя не спазвала никакви хранителни режими, а си похапвала каквото и колкото иска. И макар ме още не е влязла в обичайната си форма, не бърза да го прави, а и смята да си „остави” някое килце отгоре.

Като майка тя смята, че всяко обичано дете може да бъде разглезено от родителите си. Най-важното за нея обаче е синът й да расте здрав и щастлив и да се превърне в достоен мъж и човек.

Като възпитаничка на легендарния Стефан Данаилов в НАТФИЗ, Надя мисли, че неговата обаятелна личност е оставила „алена буква” върху всички негови студенти, а те са нещо като „мафия”: „Накара ни да се чувстваме като част от една специална, но не тайна общност, голямо семейство, в което се гордеем с постиженията на всеки един от нас”.

Тя коментира и етикетите, лепнати й от медиите – „Надя от „Елит” и „любимка на Ламбо”. Отначало това предизвикало у нея гняв. „Но с годините прозрях, че важното е да си върша работата достатъчно добре, че да заслужа „титлата”: „Любимка”.

Освен това Надя осъзнала, че той има по един любимец или любимка във всеки свой клас, а това са все талантливи актьори, които той наричал „пичове”.

„Така че да си любимец на Данаилов си е „медал” за заслуги”, категорична е тя.

С другото свикнала постепенно, а сега дори се представяла с фамилията „Елит”. По думите й то звучи твърде претенциозно, иначе би си сменила дори личната карта, шегува се тя.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?