Следвайте ни

Начо Паскал смая корейците с "Despacito" ВИДЕО

Интересна новина , която успя да остане скрита от журналистите е, че младият и талантлив изпълнител Начо Паскал бе поканен специално от "Пееш или лъжеш" - Корея.

Изпълнителят заминал по покана в Корея за десет дни  като представил България пред корейската народност. В началото всички мислили,че Начо Паскал е спортист и фитнес инструктор - но уви ! Това се оказало голяма лъжа. Щом изпълнителят запял култовия хит "DESPACITO", корейците останали без думи. Изпълнителят сподели в официалната си страница своето щастие от това,че именно той представя страната ни в едно от най-гледаните предавания в Корея.

Точно преди година имах удоволствието да пея и изпитам една голяма емоция в ТВ формата "Пееш Или Лъжеш". Нещо, което ме тласна напред и ми бе трамплин да продължа да се занимавам с музика. Година по-късно получих покана, на която нямаше как да откажа. Чест бе за мен да бъда избран и оценен от създателите на този интересен формат, да представя не само себе си, а и България в далечна Южна Корея ! Страна, която ме посрещна с много любов и уважение. За щастие и там успях да изпитам и предам тази Голяма Емоция на хората. Щастлив съм, че оцениха моя талант и съм много Благодарен на екипа на "Global Vision" (Нова Тв), Vladi Aprilov и на целия екип от "I Can See Your Voice" M NET tv, Minyoung Park и Flower Han! Thank you so much!!! И разбира се, зад всеки изпълнител стои един добър треньор и ментор.  Катя Тенева ,моята мила учителка. - коментира изпълнителят.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?