1553
Следвайте ни

На три зодии ще завиждат през декември, вижте кои

viber icon

ТЕЛЕЦ

Този месец трябва да можете да различите кои от вашите емоции са полезни за вашия път и кои са готови да бъдат изхвърлени от вашето остаряло аз. Това не променя непременно нещата за вас за една нощ, но като си позволите да погледнете в очите това, което няма място там, ще можете да се насладите на тази своето по-добро Аз.

 

РАК

Нямате проблем да сваляте кожата си и да се трансформирате отново и отново, но сте склонни да забравяте да се запитате дали работите за това, което сте искали от старата версия на себе си. Този месец трябва да се чувствате повече от перфектно спрямо себе си, отвътре и отвън. Не се изненадвайте, ако това привлече известно внимание по отношение на личния ви живот - всичко това е част от тази преходна магия. 

 

РИБИ

Енергията на този месец трябва да ви позволи да се изправите срещу това, което чувствате, и да намерите по-голям мир с него. Може би не знаете всички стъпки, които трябва да предприемете, но знаете, че мястото, където сте, не е мястото, където искате да бъдете, което е първата крачка.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?