2374

На седмото небе от щастие: Дарина Павлова ще дундурка бебе СНИМКА

Дарина Павлова ще става баба и това се видя ясно, след като дъщеря й Паола обяви своята бременност. Паола Павлова пусна в Инстаграм няколко симпатични снимки, както сама ги нарече, от които се вижда, че е в напреднала бременност. Тя обяви, че за нея се грижи таткото, както и двамата й домашни любимци – котка и куче. С тях тя по-лесно преминава през всичките перипетии на бременността си.

Паола определено проявява кураж, като споделя проблемите на своята бременност. Дъщерята на Илия Павлов и Дарина признава, че страда от ендометриоза, аденомиоза и тежка форма на алергия. Пише, че четири месеца и половина няма възпаление и как за пръв път от 17 години живее почти без болка.

Паола се занимава активно с йога. Има сайт за пропагандиране на здравословен живот и връзка с природата. Не издава подробности, но става ясно, че доктори са били скептици дали някога ще забременее.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови, следва брат й Илия Калоян. Илия Павлов има от предишна връзка с Антоанета Чилингирова по-голяма дъщеря Венцислава. Тя е изключително близка с Дарина и двете, макар и да нямат биологична връзка, се смятат за майка и дъщеря, пише "Телеграф".

Венцислава пристана на мъж от една от влиятелните фамилии в Дубай и живее там. Двамата имат дъщеря Алба. Паола пък  е годеница с ученическата си любов Дан.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

15.08.2022 | 17:35

тя бе ЖЕНА на мутра

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?