3906

На седмото небе: Най-голямото щастие в дома на Йълдъз от "Опасно изкушение" СНИМКИ

Тя е на седмото небе! Най-голямото щастие сполетя Йълдъз от "Опасно изкушение" или в реалния живот - красивата актриса Еда Едже.

 

Турската актриса, която плени българските си фенове с ролята си в телевизионния сериал "Опасно изкушение", роди момиченце. Тя се омъжи за дългогодишния си партньор, баскетболиста Буграхан Тунчер на великолепна сватба миналата година и сподели новината за бременността си малко след бракосъчетанието.

 

 

Еда обяви по-рано, че ще даде на бебето си традиционно име, а сега кръсти дъщеря си Мина Ипек. Добрата новина, че двойката се е сдобила с бебе, беше съобщена от акаунта на баскетболния тим Галатасарай. В публикацията се казва: „Пожелаваме дълъг живот, пълен със здраве и щастие, на Мина Ипек, дъщерята на нашия уважаван играч Буграхан Тунчер и неговата любима съпруга Еда Едже Тунчер.

 

 

Бебето се роди преди броени часове. От все сърце поздравяваме семейство Тунчер. Добре дошла в семейството на Галатасарай, Мина Ипек Тунчер."

 

 

Какво означава името на дъщерята на Еда? Мина означава кристална, небесна. Ипек е тънката лъскава нишка, получена от пашкула на копринената буба, използвана в тъкането, означава мека и блестяща, елегантна и нежна, пише standartnews.com.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?