44

На събора в Забърдо: Даряват на всеки гост тъкано пано с родопски чан

Кметът на Забърдо Валентин Черпоков ще зарадва с изтъкано пано всички гости на събора в Забърдо. Веселбата ще се проведе на 3 август, а отсега родопското село се стяга за големия ден. Към паното има пришит малък родопски чан. Изработката на паната е дело на сръчната Анета Атанасова.

"Подаръкът е за мир и любов", заяви кметът на родопския Холивуд. Освен с богата фолклорна програма, домакините ще посрещнат посетителите на събора и с традиционните чевермета, които ще са поне 10 на брой.

В музикалната програма участие ще вземат певицата Цвети Радойчева, фолклорният състав "Евробаби" от селото, оркестър "Феникс" от Пловдив и актьорът Тончо Токмакчиев. 

Валентин Черпоков прикани всички, които обичат родопското и хубавата музика, да заповядат на веселието. Ще бъде неповторимо преживяване, зарече се кметът.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Boni

Boni

11.07.2024 | 14:41

Този измислен кмет, няма спиране! Залъгва хората със подарък, за да има народ на "съборя".Иначе няма кой да му дойде, всичко при него е фалш... Просто не знам, дали има още хора които му вярват? Освен циркови изпълнения, нищо друго не умее горкия!

Отговори
3 1

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?