Следвайте ни

На Острова онемяха! Шокиращи разкрития за браковете на Уилям и Хари

viber icon

Западните медии многократно писаха, че принц Уилям е бил дълбоко загрижен от решението на по-малкия си брат Хари да се ожени толкова скоро за разведената американска актриса Меган Маркъл, с която излизали малко повече от година, преди да се сгодят. Но както пише историкът Робърт Лейси в новата си книга „Битката на братята: Вътрешната история на семейство в Тумулт“, всъщност Уилям не мислил за личното щастие на брат си при избора му на съпруга, а по-скоро за себе си и британската монархия.

 „Самият Уилям, както знаете, се срещаше с Кейт Мидълтън дълго време, докато не й предложи брак. Той вярваше, че брат му трябва да постъпи по същия начин и да не трябва да бърза със сватбата с Меган. Тогава той изрази загрижеността си за решението на по-малкия си брат“ казва историкът Лесли. Той твърди, че при случилото се принц Уилям преследва лични цели.

Покрай тази новина обаче лъснаха куп скандални разкрития за принцовете Уилям и Хари и съпругите им.

„Дълги години Уилям уреждаше на Кейт нещо като „интервюта“, както когато кандидатствате за работа. Така той искаше да е сигурен, че тя ще бъде подходяща кралица, а не само съпруга.

Така че Хари нямаше как да не се запита дали Уилям наистина се интересува от личното си щастие или както обикновено мисли за репутацията и съдбата на британската монархия, чийто „шеф“ един ден ще стане. Отговорът на Хари беше много груб и обиден за Уилям“, пише в книгата историкът.

 Той добавя, че братята са гледали на брака по различен начин.

„За Уилям това беше от голямо значение: ставаше дума за бъдещото състояние на неговата монархия, докато за Хари това беше любовта на жена, а най-накрая се превърна в смисъла на живота му“, отбелязва историкът.

Твърди се, че отношенията на братята са се влошили, след като принц Хари и Меган Маркъл решиха да напуснат кралската фамилия и да се преместят от Великобритания, отбелязва жената блиц. Според кралски източници комуникацията им на практика е изчезнала. Самите братя обаче отричат за конфликт помежду им и наричат всички съобщения това „фалшиви“. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Английски

Английски

17.10.2020 | 08:05

лицемери, продукт на векове кръвосмешения и като резултат - абсолютни изроди. Изобщо не ме интересуват, на фона на ВСИЧКО лошо, което се случва в моята родина БЪЛГАРИЯ! И все пак, в резюме: Уилям е нагаждач. Кейт е самовлюбена овца. Меган е нагла и алчна ку. ка. И накрая - горкия Хари (той е най-зле) : грозен, глупав и много "заблуден". ЧУДНИ КРАЛСКИ ОСОБИ, нама що!...

Отговори
4 2
Ееех

Ееех

16.10.2020 | 16:50

Този загниващ капитализъм!!!

Отговори
1 4
Ееех

Ееех

16.10.2020 | 16:49

Този загниващ капитализъм!!! Дето ни учиха някога.

Отговори
0 0
Случайно прочел

Случайно прочел

16.10.2020 | 16:40

Какво Ви бърка кой къде го мушка!?

Отговори
0 3
Един

Един

16.10.2020 | 12:30

Тая Мегън е толкова грозна и неприятна, че повече няма накъде!

Отговори
15 4
Интелигентен

Интелигентен

16.10.2020 | 10:16

Спрете да пълните страниците с глупости и да занимавате българите с тези величаещи се нищожества-кралските "особи?"..на Великобритания.Съвсем елементарни и посредствени наследници на подобните си родители.Всичките са безлични хора.Принц..??? Хари? ?? Той не може да се избръсне дори-младоженец-принц,-прост.

Отговори
14 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?