Следвайте ни

На Нова година: Тоалет в огън и жупел

Изберете пищна пола или панталон със свободна кройка

viber icon


Време е да се замислим за новогодишния тоалет. Стилистката Мария Пион ще ни подскаже как да съчетаем традиции и мода. 2017-а е година на Огнения Петел. Този пернат симпатяга предполага яркост от образи. Феерия, която ще се конкурира по блясък с елхата.

Блясък в пламъци

Основният цвят по китайски зодиак ще е червеното. А баграта във всичките й тонове се вписва и в коледните, и в новогодишните тенденции. Затова смело я ползвайте. Пион я нарича цвета на пламъка. Така не само ще зарадвате повелителя на годината, но и ще сте на върха на модната вълна. Ярките пера на петела са в различна окраска. Наблегнете на златно, зелено, розово, кафяво, бордо, оранжево и дори синьо. Цветовете на годината и диктуваните от модата не са в конфликт, а обратно - усилват се един друг. Експериментирайте смело.

Кадифе и коприна

Деловите рокли оставете за офиса. За новогодишната нощ изберете пищна пола, съветва Мария Пион. А дори и Петелът ще одобри панталона със свободна кройка. Точно такива сега са на пика на модата. Материята задължително е блестяща, за да удовлетворите и астролози, и дизайнери. Кадифето и коприната са добър новогодишен избор.

Ярки бижута

Ако тоалетът ви е атрактивен, давайте го по-кротко с аксесоарите. Ако пък обратно, е скромен, тогава блясъкът е задължителен. Петелът ще оцени камъните, ярките чанти и интересните бижута. На фокус са огромните пръстени и колието. Една от модните тенденции е и украшение върху косата, например диадема, която се вписва в тематиката на празника.

Но помнете, че годината на Петела не е повод да си сложите всички бижута и да се облечете в цветовете на дъгата. Рискувате да посрещнете 2017 г. в костюм на папагал.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?