46

На мама ще й призлее: Сашо Кадиев по боксерки направи невъзможното СНИМКИ

На какво ли не е готов Александър Кадиев в името на любовта? Водещият на сутрешния блок по bTV призна, че е направил невъзможното заради гаджето, въпреки че от гледката на майка му Катерина Евро със сигурност ще й стане лошо. 

В минусовите температури актьорът направи крос на открито, като във видеото, което публикува в Инстаграм, най-напред се появява облечен, а след лека борба в снега с половинката си Ивелина, той чинно сваля дрехите и остава гол на снега, за да й покаже, че не е "мишок", който стои само пред компютъра и играе игрички, както самият водещ се изрази във видеото, пише hotnews.bg.

Ето и каква е причината, обяснена от сина на Катето Евро: "Когато си играеш на компа сладко, сладко, на топло вкъщи, а гаджето ти иска да развали тази идилия, да те превърне в неин шут, и да те застави да направиш за нея НЕВЪЗМОЖНОТО!"

 
234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Шашко

Шашко

28.01.2022 | 15:18

Педерашкооо!

Отговори
0 0
Той

Той

27.01.2022 | 16:41

Позор анатема

Отговори
1 0
Той

Той

27.01.2022 | 16:41

Сашко е позор за мъжете

Отговори
1 0
Към "Кога"

Към "Кога"

26.01.2022 | 20:50

Майката на детето му е невероятна манипулаторка (типична Риба) и знае много добре как да влезе под кожата на всеки - млад, стар, мъж, жена - за да направи живота си по-лек. Включително и да се снима с настоящата му приятелка с маската на доволна и радостна, само и само да не спре кранчето с паричките от бившия. Какво е работила и колко дълго се е задържала на дадена работа? Била танцувала на концерт на Вельов и била танцувала на коледен бал. Концертът на Вельов беше през юни, а балът - през декември. Дъщеря им е почти на 7, не е в бебешка възраст, за да е в майчинство майката. Таня не обича никого, обича единствено себе си.

Отговори
1 0
Сашето...

Сашето...

26.01.2022 | 20:39

...навремето така си беше загубил разсъдъка от страст по Таня и виеше като разгонен пес в интервюта, че искал да изкарва много пари, за да й купува рокли.

Отговори
2 1
Кога

Кога

26.01.2022 | 19:05

Това момче ще проумее, че лиглата го влачи надолу. Гледам го като водещ и театралниченето му отива , не е глупав, демонстрира познания ( може да са предварително режисирани , но няма значение) , има бърза реакция. Как не усеща крещящите фалш и простотия на новата му любов. Ще го върже и ще има още едно дете , което ще тежи на съвестта му един ден. Явно вече връщане назад към майката на момиченцето му е невъзможно и тя ще си намери половинката, но дано поне се освободи от натрапницата и се огледа за някое нормално момиче.

Отговори
3 1
Дедо

Дедо

26.01.2022 | 18:59

Бих се радвал ако мине камион или автобус през това повече,и да не пишат всеки ден за него,намери и т.н

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?