49

На мама момчето: Синът на Албена Михова ще ви смае с красотата си СНИМКА

Албена Михова, освен любима комедийна актриса, е и майка на пораснал и много впечатляващ с красотата си син

Актрисата  бе скандализирана от разкритието на Красимир Красимиров, което той направи пред нея в подкста "Не съм такъв човек". Едва сега тя научи, че фолкпевица е имала мераци да й става снаха и без малко да получи инфаркт, докато научаваше подробностите. 

Забавната актриса въобще не подозира, че представителка от лекия жанр може да привлече вниманието на сина й Мартин. Но остана поразена от разкритието на водещия и веднага поиска да научи името на въпросната певица, която е искала да й отмъкне синчето. 

Оказа се, че преди няколко години на фестивал в Сандански фолк певица е искала да впечатли синът на Михова, но без никакъв успех. Той така и не подднал на ухажването на напористата певица, пише show.blitz.bg. А Михова въобще не се изненада от реакцията на сина си. 

"Не бих приела фолкпевица за снаха. И не че са нещо по-различно от нас, напротив - аз имам приятели от този жанр. Но синът ми не е на тази вълна, като тийнейджър слушаше повече попфолк. Не вярвам да се увлече по такова момиче", категорична е тя. 

В момента Мартин има сериозна връзка и двамата живеят в дома на Албена. Самата актриса се определя като добра свекърва, а снахата я приема за дъщеря, за каквато винаги си е мечтала. Все пак й се иска двамата да се оправят в живота и да се отделят в самостоятелно жилище, тъй като съжителството между две поколения под един покрив е доста трудоемко.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Емо

Емо

22.03.2023 | 23:46

Много сме смаяни, тоя е по грозен и от майка си. Ужас.

Отговори
5 6

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?