3906

На крилете на любовта! Виктория Петрова сияе с нов мъж, кой е мистериозният бизнесмен

Мъжът бил красавец, със спортно телосложение и с няколко години по-голям от нея, а синеоката звезда се запознала с него преди година на рождения си ден 

 

След тежката раздяла с бившия спортен министър Красен Кралев Виктория Петрова е отново щастливо влюбена, споделят нейни близки. От няколко месеца новинарката буквално сияе и усмивката не слиза от лицето ѝ. Причината за това е, че Виктория излиза със заможен бизнесмен, който я обожава и не спира да я глези.

Мъжът бил красавец, със спортно телосложение и с няколко години по-голям от нея, а синеоката звезда се запознала с него преди година на рождения си ден 30 август. В началото новинарката, която има не една и две любовни несполуки, подходила с недоверие и двамата общували само приятелски. Той обаче успял да я спечели с упоритост, както и с това, че не се отказал да я ухажва.

 

Богаташът всеки ден засипвал Виктория с огромни, красиви букети, като понякога ги изпращал в телевизията, разкриват нейни колеги. Виктория сияела от щастие, но все още се притеснявала дали това няма да е поредното ѝ разочарование, тъй като досега все не случвала на подходящ мъж.

Добре известно е, че красивата журналистка има един провален брак с оператора Добромир Иванов, който ѝ изневери и двамата скоропостижно се разведоха. След това Петрова се залюби с плейбоя Петър Бакърджиев, но той я изостави заради миската Гергана Гунчева, която го дари с двама сина. След него амбициозната варненка имаше няколко по-кратки афери с мъже, които не са известни, но всичките неминуемо завършваха с раздяла.

 

Последната ѝ връзка бе с бившия спортен министър от ГЕРБ Красен Кралев, с когото бяха двойка 6 години. И тъкмо когато се говореше, че скоро ще минават под венчило, миналото лято връзката им рухна и в момента политикътживее с бившата моделка на „Плейбой“ Петя Велкова, която пък побърза да потвърди, че е с него вече повече от година и половина.„Заедно сме, така е“, лаконично каза Велкова.

 

Петя е само на 36 години, но има богата кариера. Тя започна като модел, стана пиар, след това бранд мениджър, бизнесдама, беше кандидат за народен представител от „Изправи се, БГ“ през 2022 г., а към днешна дата Велкова работи като бранд мениджър на магазин за диаманти. Дългокраката блондинка също е разведена. Преди години тя бе омъжена за бизнесмена Васил Главчев, с когото вдигнаха помпозна сватба във Варна, но бракът им бе краткотраен. Преди това пък моделката бе известна и като една от многото приятелки в списъка на вече покойния милионер Христо Сираков, по-известен с прякора си Стоте манекенки, пише Hotarena.net.

Днес Петя Велкова се наслаждава на любовта си с Красен Кралев, когото успя да отмъкне от Виктория Петрова. Новинарката от БиТиВи дълго страдаше за бившия политик, но изглежда, вече е успяла да го забрави и се надява, че най-после е открила любовта в лицето на настоящия си партньор.Дали очакванията ѝ ще се оправдаят, само времето ще покаже.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?