46

На косъм от тупаник! Сашо Кадиев нанесе кръвна обида на колега

Водещият раздразни зрителите на старта на 2023-а

Пожеланията за мирна и спокойна Нова година станаха на пух и прах в „Преди обед” още в началото на първото му издание за годината. Синоптикът на bTV Боби Лазаров директно предизвика Сашо Кадиев да излязат да се разберат извън студиото. „Такава обида се измива само с кръв!”, заяви симпатичният метеоролог, привидно много ядосан на водещия.

Причината за предизвикателството стана спор за новите професии, които се появиха в последните години покрай бума на социалните мрежи. Боби доста безпардонно се обърна към всички тиктокъри, инфлуенсъри, ютюбъри и т.н. с пожеланието през новата година да си намерят „истинска работа”. Лазаров не за първи път напада хората, които монетизират популярността си в социалните мрежи.

Сашо Кадиев реагира остро на коментара и заяви, че тези хора са си намерили нишата и няма нищо лошо от това да печелят. „Инфлуенсъритe са дегустатори, те дегустират живота и го представят на другите”, заяви актьорът.

След заплахите на шега Боби и Сашо продължиха спора си по-сериозно. Кадиев заяви, че като инфлуенсър може да се определи даже Манол Пейков, който се прочу със своята акция за събиране на средства за генератори за Украйна. Лазаров, както и останалите хора в студиото не се съгласиха, защото Пейков е може би най-успешния български издател на книги, а от акцията му не печели той, а зъзнещите без ток украинци.

„Има разлика между инфлуенсър и лидер на мнение”, подчерта и водещата Деси Стоянова. По-късно в предаването пък Боби Лазаров малко половинчато се извини, ако е обидил някого, като обясни, че е малко нервен. Причината е, че в изпълнение на новогодишното обещание, от два дена е спрял цигарите, пише vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Иванов

Иванов

03.01.2023 | 19:07

Тия двамата и аз не ги понасям но Боби е прав за едно,да си намерят истинска работа,тая държава няма нужда само от скрита журналисти и такива с професии лешперски ,трябват хора в производството но реалното леката промишленост,ме казвам че човек не тряб а да се развива но си трябва и бачкери предимно в селското стопанство и животновъдството

Отговори
16 2
Саша

Саша

03.01.2023 | 17:26

БТВ отървете ни от това недоразумение мамин Сашко на писна ни от лиготиите му!!!!!!!

Отговори
31 3
Сашка

Сашка

03.01.2023 | 17:19

БТВ моля отървете ни от това недоразумение мамин Сашко,писна ни от него А МАН!!!!!?

Отговори
28 4
Евала Боби

Евала Боби

03.01.2023 | 14:04

Много от нас - училище и работещи хора мислят като теб. Инфлуенсър е някаква извратена форма на безделник, който изкарва пари заради ниското ниво на публиката. Факт. Да не говорим, че инфлуенсърите, с малки изключения, са силно неуки и неграмотни и често подвеждат аудиторията си.

Отговори
43 2
Тв критик

Тв критик

03.01.2023 | 13:38

Напълно съм съгласен с Боби . А тоя с тирантите вън от телевизията завинаги.

Отговори
47 2
Варна

Варна

03.01.2023 | 10:16

Боби, първо НЕЕ за екран и такива болни от нерви неим мястото в TV.

Отговори
4 31
Абе

Абе

03.01.2023 | 08:37

Напълно съм съгласен с Боби, тези инфлуенсъри и най вече инфлуенсъри, обработват мозъци как може да се живее като си показваш голотията и простотията. Всяка миска инфлуенсър....

Отговори
45 1
Бат Врат

Бат Врат

02.01.2023 | 21:00

И като спре и яденето съвсем ще заприлича.

Отговори
7 33

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?