3906

На косъм от смъртта: Рокля в кръв и рани по краката на Преслава

На косъм от смъртта: Рокля в кръв и рани по краката на Преслава 

 

Щях да загина при падане от сцената. Бях в рани, а роклята ми - в кървави петна, каза попфолк звездата. Преслава посреща професионалния си юбилей - 20 години на сцената, с разказ за инцидент, който едва не й коствал живота. Попфолк звездата пояснява, че към спомена за кошмарната случка я върнал неин колега. Той й се оплакал, че паднал за първи път на сцената, а певицата му отговорила: "Спокойно, да знаеш аз колко пъти съм падала!". На една Нова година "трудовата злополука" се оказала прекалено екстремна дори за свикналата със сакатлъците по време на участие или концерт Преслава.

 


"Подават ми чаша шампанско и в този момент изкарват танцьори да изиграят Дунавско хоро. В този момент аз, щастлива, доволна, превъзбудена, слизам по стълбите, за да направя място на танцьорите и така се замотах!", описва ситуацията изпълнителката на вечния хит "Водка с утеха".

 

Преслава допълва, че "вдигнала тези крака" и се стоварила долу. "Паднах на чашата, която държах. Цялата се нарязах", още потръпва от спомена певицата.

Попфолк дивата обаче се оказала мъжко момиче. Стиснала зъби въпреки нечовешките болки и продължила да пее. "Бях цялата в рани. Никой от публиката не обърна внимание на кръвта по роклята ми", спомня си тя.

 

Преслава обаче не се сърди на своите фенове. Дори намира извинение за безучастността им. "В такива ситуации не знаеш какво да направиш", смята едно от златните момичета на БГ фолка. Изненадващо, певицата не акцентира на нараняванията си, а на изцапаната рокля. "Суетна съм и това не ми беше приятно", признава певицата.

Преслава стоически издържала до края, но веднага след това потърсила медицинска помощ. Гласовитката от Добрич се радва най-много от това, че по лицето й не останали белези от жестокото порязване с натрошената чаша. През годините след този инцидент звездната изпълнителка промени до неузнаваемост визията си и вероятно дори да е имало следи от парчетата стъкло, те са били заличени чрез многобройните процедури.

Едва наскоро пък почитателите на Преслава узнаха една дълго пазена лична тайна на своята любимка. Преди няколко години тя имала интимна забежка с не по-малко звездния си колега Константин. Според хора от фолксредите обаче връзката им била мимолетна, пише bgdnes.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Буца

Буца

27.01.2024 | 09:20

Това на снимката едни и също нещо ли е .

Отговори
1 0
Задръстена

Задръстена

26.01.2024 | 21:49

Чалгопитечка се утрепала от зор да се хареса на приматите който я харесват. Ето и един виц чалга певица на концерт излиза на сцената в пълен клуб с чалгари и се провиква тука ли сте .

Отговори
2 0
Баста на чалгата

Баста на чалгата

26.01.2024 | 19:51

Всички да се изпотрепят и да изчезват от лицето на земята .

Отговори
3 0
Захарни Заводи

Захарни Заводи

26.01.2024 | 14:21

Ако си била като Диона в 4 сутринта...нищо чудно!

Отговори
5 0
АХА АХА И ДА ГО ДОКАРА

АХА АХА И ДА ГО ДОКАРА

26.01.2024 | 14:17

ДО МАЙСТОРА ИМАРГАРИТА НА БОРТКО :)

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?