Следвайте ни

На косъм! Асен Блатечки едва оцеля във фатална ситуация на пътя

viber icon

Асен Блатечки и Николай Урумов на косъм се разминаха от фатална трагедия. Джипът, в който се возят актьорите, излиза от пътя заради черен лед. Двамата за късмет се разминават само с уплаха и не понасят физически травми, а за щастие дори колата не е в тотална щета. Возилото  обаче се оказва наклонено на една страна и Блатечки остава заклещен на седалката с колана си.

„Един завой от пътя по пътя към Севлиево се оказа, че е заледен, излязохме от пътя, а в същия момент, както разбрах по-късно, се оказа че съм спукал гума. Колата застана настрани. Ники Урумов успя да излезе, застана до колата и ми каза и аз да изляза. Аз обаче не можах да мръдна, ако се откача от колана – падам“, разказва за ужасната история Асен Блатечки.

От тегавата ситуации ги спасяват група случайно преминаващи, които спират до тях и помагат за връщането на колата на пътя. Урумов отбелязва, че всъщност най-голямата опасност идва от факта, че ако в този момент на същия заледен завой поднесе някой ТИР, направо щял да ги отнесе и нямало какво да ги спаси пише „България Днес“.

Коментари (2)

Лили

Лили

21.02.2021 | 13:52

Бъдете живи и здрави.

Отговори
5 0
Бате

Бате

21.02.2021 | 10:36

Блатечки, едвам оцелял. А питате ли баба Пенка как оцелява с 200лв. пенсия. Майната му на Блатечки.

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай