46

На кого му пука? Сашо Кадиев прати зрителите в трета глуха пред Деси

Синът на Катето Евро си е изградил доста крайно мнение за зрителските забележки

Сашо Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас - освен актьор, Александър е и водещ на предаването „Преди обед“ по bTV.

В рубриката си „Опасни връзки“ Радина Червенова попита Кадиев и колежката му Деси Стоянова: „Вие сте популярни, харесвани и затова сте доста обсъждани хора. Как на вас ви влияе чуждото мнение? Докосва ли ви?“

„Честно ли да отговоря? Ами… „дреме ми“. С две думи, аз съм свикнал на обществено мнение от дете покрай майка си Катерина Евро. От зараждането си съм свикнал с това хората да обсъждат някакви неща и да говорят. Отдавна съм надмогнал тези неща“, сподели той.

„Значи ти си доказателство, че човек може да си изгради защита“, констатира Червенова.

„То се създава сега. Човек трябва да има механизъм, с който да се защитава. Има много популярни и обществени личности, които не издържат на удара. Селена Гомес например е един от примерите за това. Тя призна, че на нея й е много тежко от хорското мнение, което чете в коментарите. Чувства се зле. Има и други като в моя случай, които не четат нищо и въобще не ги интересува какво мислят другите“, поясни 39-годишният актьор.

Тук се включи и Деси Стоянова: „Аз това, което мога да кажа съвсем накратко, е, че се опитвам да отсея конструктивна критика, ако има някаква, в обратната връзка, която получавам. А това, което е чист хейт, просто го игнорирам“.

Журналистът Антон Стефанов пък призна, че си е направил един експеримент след участието си в „Черешката на тортата“, когато решил да отговаря на всеки коментар за себе си във фейсбук, каквото и да пише.

„Няма да ви обяснявам какъв хейт имаше. Аз им пиша и им обяснявам за какво участвам, защо съм там. Дори някои ми се извиниха от тези, които хейтят. Така че понякога и това има значение – да разговаряш с хората и да им кажеш своята гледна точка. Това има положителен ефект във вашето общуване“, обясни той. Стефанов призна, че животът е твърде кратък, за да се съобразява с хорското мнение. „Изтрил съм 400 човека от фейсбука ми. Не трябва да обръщаме внимание на хора, от които животът ни по никакъв начин не зависи“, призна той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Русия

Русия

23.03.2023 | 19:27

Тази личност е пълен помияр...

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?