1939

На кастинга в Пловдив: Наплив от мераклии за слава в "Гласът на България"

Стотици желаещи се явиха на кастинга за музикалното шоу “Гласът на България” в Пловдив вчера. Записванията започнаха още от сутринта, като стотици мераклии окупираха пространството пред малък хотел на бул. "Руски" .

Един от мераклиите за слава бе 29-годишният Веселин Михайлов, който пристигна на прослушването с китара в ръка. Той свири на този инструмент от девети клас, а любимата му група е "Линкин Парк". Веселин впечатли журито с песни на Джони Кеш, на Д2 и авторска. Ако спечели наградата, ще инвестира в собствени музикални проекти, призна младият мъж пред "Марица". 

20-годишният Борислав от Смолян пък дойде със своята приятелка Ива за късмет. Момчето се занимава професионално с народно и поп и джаз пеене. Решил този сезон на надпреварата да рискува, тъй като се явява за четвърти път в кастингите на шоуто. Той изпълни народна песен "Насреща ми свири пиленце" и песен на Сия. 

17-годишната Златина Димитрова представи пред журито две песни - на Михаела Филева и на Деси Слава. Момичето учи бижутерия в СУ "Никола Вапцаров". Ако спечели наградата,  ще дари половината пари за нуждаещи се хора.

„До този момент има записани кандидати от цяла Европа - чужденци и българи, живеещи в чужбина. Има много млади и модерно звучащи гласове“, заяви Борислав Бояджиев - Борче, който е музикален продуцент на шоуто.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?