Следвайте ни

На "Капана фест": Скандинавски мъх взе ума на Мис България

viber icon

Уникалният градски арт фестивал "Капана фест" остави без дъх Мис България 2012 Габриела Василева. Хубавицата посети десетото юбилейно издание и не скри емоциите си от преживяното. Една от красотите, които впечатлиха миската, бяха изкусно изработените произведения от скандинавски мъх на една от сергиите.

"Цветно, слънчево, зареждащо. Някои ще кажат, че Пловдив невинаги е добра идея - особено лятото, особено август, особено с над 35-градусова температура, но пък за мен си остава винаги любим. Единственият град в България, който обичам така, без да има море", написа красавицата в страницата си във Фейсбук.

Тя бе поразена от красотите на Стария град, Главната, магазинчетата, Капана, и от "този превъзходен фест". Според Габи това е най-пъстрото нещо, което е виждала в последно време. Погледа й приковали най-вече модерните автори и занаятчии, които предлагаха невероятни ръчно правени изделия - бижута от дърво, от цветя, тениски с уникални надписи, стъклени изделия. Неин абсолютен фаворит обаче станали неповторимите произведения на изкуството от скандинавски мъх.

За да допълни картината на преживяното в Пловдив, миската пусна във фейсбук и фотос от Небет тепе, където бе заедно със своя приятелка. 

 
Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?