Следвайте ни

На Игнажден Юпитер навлиза във Водолей, какви добри дела ще се случат

viber icon

РУСЛАН БОРИСОВ-АЗАРЕЙ

Днес в 15:08 ч Юпитер(Зевс) ще влезе в зодиакалния знак Водолей. Като полазник на днешния Игнажден той ще дари световния дом с добротворство и надежда в идните дни.

При своя транзит той ще стимулира интелектуалната дейност. Ще ни даде повече толерантност. Ще се стараем да бъдем в помощ на страдащите и близките. Светът излиза от своята рутина. Ще бъдем възприемчиви към нови идеи. Чувството за справедливост ще се изостри. Хората ще се вълнуват еднакво от местната и световна политика. Стремежът към безпристрастност и запазване на демокрацията ще води към по-човеколюбиви идеи и дела.

Оригиналност в интелектуалните проекти ще ни бъде от полза. Революционният дух ще витае в световното пространство. Важно е да запазим реализма си! Периодът ще донесе нов шанс за изява на творческото въображение за дейности, свързани с обогатяване на човешкото съзнание.

От днес до края на 2021 година ще бъдем по-откровени и искрени, с желание за свобода и независимост. Проявяваме общителност, хуманност, приятелско настроение и човечност. Чувството на солидарност и човешко единство ще бъде носител на новото време. Ще ни вълнуват социалните проблеми. Ще се планират всеобщи проекти за общественото спасение.

Бъдете радостни и ведри, обичайте приятелите си, подкрепяйте ги! Превърнете враговете си в свои приятели, за да има мир и благоденствие на Земята!

И нека Бог влезе днес у вас, за да пребъде доброто, красивото, мъдрото и светлото!

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?