2374

На гърба на шоуто: Мани от "Игри на волята" се захвана с нов бизнес, всички са в шок

Финалистката и основен фаворит за победата в последния сезон на приключенското риалити предаване „Игри на волята“ Мануела Тонева е намерила нов начин за печелене на пари. 

Риалити звездата, която вбеси всички играчи и зрители със саботажа на една от игрите, сега е решила да изкарва кинти на гърба на шоуто. 

Мани ще подготвя кандидати за участие през 2023 година срещу скромната сума от 200 лв., пише „Галерия“.

Блондинката, която от 15 години живее във Великобритания, обяви старт на новото си начинание, представяйки и официален сайт на услугите, озаглавен с галеното й име. По настоящем Мани изкарва прехраната си като физиотерапевт зад граница.


Хора от близкото й обкръжение обаче шушукат, че не малко пари ще прибере и от офертите за физическа подготовка - както за желаещите да бъдат във форма, така и за претенденти за голямата награда от шоуто.

Те ще се обучават по специален метод, изготвен от Мануела. За обикновена онлайн консултация тя иска 30 лв., за тренировъчна програма в домашни или фитнес условия 111 лв., за онлайн видео, консултации и режим - 120 лв., за онлайн тренировка 50 лв и за подготовка за игри на волята 200 лв, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?