3906

На фестивала Midalidare Rock 2024: Немска бира за Deep Purple, Saxon ще си мажат сандвичи

Почти всички групи от афиша на Midalidare Rock In The Wine Valley, който ще се проведе от 12 до 14 юли, искат да има пица след края на изпълнението им. За тази цел организаторите са приготвили специална пещ, така че звездите да си похапват топла и прясна пица. 

По традиция всички банди вече са дали своите предпочитания за това какво да им бъде осигурено за участието на фестивала. Deep Purple държат да се избягва използването на пластмаса и очакват да има кофи за разделно изхвърляне на боклука. Важно за тях е първото им хранене за деня да е английска закуска, а за бирата имат изискване да е само немска. Техният бар ще бъде допълнен още с бренди, водка, уиски, бяло и червено вино.

Другият хедлайнер - Mr. Big, имат специално седмично меню, което следват. За съботата, която ще прекарат в България, те очакват местни специалитети, а неделният им ден е отреден за паста. Бандата не иска твърд алкохол, Mr. Big наблягат на разнообразни вина, студени чайове и сода. 

Германската машина Accept ще похапват суши и азиатски снаксове. Също така искат да има много плодове, зеленчуци и сурови ядки. Те също няма да пият твърд алкохол, но държат да има достатъчно вино и бира. 

SAXON предпочитат сами да приготвят своите сандвичи, като очакват да има разнообразие от хляб, сирена, салами и други подходящи за целта продукти. Искат и разнообразие от протеинови барчета и тъмен шоколад. Имат и специално изискване за марката чай, която консумират. Освен него музикантите от бандата ще пият още вино, ром и джин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Бай бай

Бай бай

13.07.2024 | 14:35

Има ли значение с каква бира ще пълнят памперсите...Бах тия лиготий на старческа възраст. Тоау с тротинетката и дъвката, още малко и Джон Ленън ще измъкне от гроба, за да не бегат ората от фестивала ))) Нема а му стъпим с тъпите му мизерни условия. Пловдив ни чака!!!

Отговори
2 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?