Следвайте ни

На Девите им върви, но други зодии ще страдат

viber icon

Добро утро! Времето за кафе и хороскопа на "Марица" вървят ръка за ръка. Приятно четене!

 

ОВЕН

Няма да е лесно да съхраните спокойствието си. Емоционално ще сте нестабилни и настроението ви ще се мени без причина. Това ще се отрази и на работата ви. Трябва да се съсредоточите върху нея, за да приключите деня успешно. Проявете търпение и настойчивост.

ТЕЛЕЦ

Ден, изпълнен със събития. Не е изключено заради тях да промените плановете си и да се откажете от замисленото по-рано и да се заемете с нещо съвсем друго. Бързо ще се ориентирате в ситуациите, но това, че контролирате всичко ви уморява. Помислете към кого може да се обърнете за помощ. 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще потъвате в спомените си и едновременно ще мечтаете за бъдещето. Няма да е загуба на време, защото ще ви хрумнат отлични идеи. Помислете спокойно, как най-добре да постъпите и какво да предприемате за реализирането им. Не предприемайте рисковани действия.

РАК

Лек и интересен ден, но няма да е особено ползотворен. Може да се появят неочаквани препятствия, заради които няма да постигнете нужните резултати. Затова пък ще прекарате добре времето си в компанията на приятели. Струва си да бъдете внимателни по отношение на финансите.

ЛЪВ

Не очаквайте прекалено много днес. Поставете пред себе си реални цели. Така няма да допуснете грешки и да останете разочаровани. Не е добра идея да поемате каквито и да е задължения. Полезно ще е да съхраните свободата си на действие. Бъдете внимателни към любимите си хора.  

ДЕВА

Днес всичко ви се получава. Добър ден за работа, за решаване на конфликти и въпроси, които отдавна не ви дават мира. Чуждите проблеми ще бъдат по-важни от вашите. Бъдете внимателни при планирането на всякакви пътувания. У дома ще си намерите полезни занимания, които ще ви разведрят.

ВЕЗНИ

Едва ли ще можете да действате по план. Бъдете готови да импровизирате и да вземате решения в движение. Околните едва ли ще могат да ви помогнат, но все пак се вслушвайте в съветите им. Има шанс да възстановите стари връзки и да изгладите възникнали наскоро недоразумения.

СКОРПИОН

Не всичко върви така, както ви се иска, затова се налага да коригирате плановете си, да отмените някои проекти и за да се заемете с нещо бързо и перспективно. Познати ще ви дадат ценни съвети. Не е добра идея днес да рискувате с парите или да участвате във финансови начинания с неизвестен резултат.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден. Ангажиментите ви ще се окажат повече, отколкото сте очаквали и ще се наложи да бързате, за да успеете във всичко. Неочаквани срещи ще възстановят стари връзки. Близките ви ще ви зарадват с приятни изненади. Денят е подходящ за по-големи покупки.

КОЗИРОГ

Старайте се днес да не говорите много. Не е ден за обсъждане на дългосрочни планове или споделяне на смели идеи. В останалото денят е добър – отлично ще се справяте и с най-сложните проблеми. Сполучливо решение на парични въпроси ще ви даде финансова стабилност.

ВОДОЛЕЙ

Ще оставите в миналото съмненията и тревогите, ще се съсредоточите върху интересни проекти. Постарайте се бързо да ги реализирате. Приятелите с удоволствие ще ви помагат. Лесно ще намерите общо даже с непознати хора. Избавете се от ненужното и гледайте на бъдещето с оптимизъм.

РИБИ

Може и да възникнат трудности, но като цяло денят ще е успешен. Не търсите лесните пътища, често експериментирате и не се боите да рискувате. Затова ще имате и успех. Ще имате възможност да контактувате е необикновени хора, които ще ви дадат ценни съвети. Ще получите дълго чакана новина.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?