46

На бунт в БНТ: Зрителите полудяха заради новата Векилска

В телевизията суетата е огромна и затова водещите търпят критика, когато не са в перфектна форма. Такъв е случаят и с дългогодишната журналистка Мариана Векилска

Лицето на БНТ стана двойна в последно време. Откакто се поналя, водещата на „България в 60 минути”  избира за екран предимно рокли или туники, които прикриват формите й и все са с дълги ръкави. Често прибавя и сака, които са с дължина под ханша й. 

Визията на Мариана, която на 11 април празнува 48-мия си рожден ден, започна да се променя още докато работеше в Би Ти Ви, където последно водеше предаването „Тази събота и неделя” с Жени Марчева и Диана Любенова. През 2000 г., когато стартира в Би Ти Ви като репортер, Мариана бе сред дамите с изрядна визия в медията. Неусетно няколко години по-късно Векилска доста бързо напълня, фигурата й се измени и към момента е с няколко килограма отгоре.

Разбира се, трябва да се отбележи, че не е първа младост и е нормално да се променя, пише hotarena.net. Само че в тв ефира, а и не само, има доста примери за дами, които съумяват да поддържат визия и младежки вид на всяка възраст. Сигурно на това се дължат коментарите за фигурата на Мариана.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тгатева

Тгатева

03.10.2022 | 23:26

Те зрителите всичкта я втасали че за такива глупости се разтревожили

Отговори
0 0
Напълняването

Напълняването

03.10.2022 | 08:29

е от мен паузата и тя няма вина - организъм. Но е факт, че физиономията й е селска.

Отговори
1 2
как'Сиика

как'Сиика

02.10.2022 | 21:09

Какво и е на жената, мискини, поне е облечена прилично!

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?