Следвайте ни

На Брад Пит не му върви - пак се озова в съда

viber icon

Причината чаровният сексимвол да попадне в тази неприятна ситуация е, че представителка на нежния пол от Тексас, иска да осъди Брад Пит за "скромната" сума от 100 000 долара, заради измама от страна на актьора, която започнала с флирт и завършила с финансови загуби за потърпевшата.

Адвокатите на актьора смятат, че жалбоподателката е била жертва на онлайн измама.

Подобен удар Брад Пит вероятно не е очаквал. Кели Кристина, главен изпълнителен директор на фармацевтична компания в Плано, Тексас, твърди в съдебни документи, че е платила на актьора да направи пет участия на събития в полза на благотворителна кампания от фондацията на актьора “Make It Right Foundation“, създадена през 2007 г. – която изгражда нови домове за жертвите на урагана „Катрина“.

Тя също така твърди в съдебни документи, получени от вестник The Post, че между бившия на Дженифър Анистън и нея се е развила тясна връзка до такава степен, че те били обсъждали планове за брак. Според нея актьорът е бил отменял в последния момент всяко събитие, в което трябвало да участва с обещание за “следващия път”, като всеки път използвал разходите от 40 000 долара за презентацията.

Естествено адвокатският екип на Брад Пит отхвърля твърденията на Кристина. Според тях тя е била просто жестоко измамена от кибер мошеник, представящ се за звездата от “Седем години в Тибет”. Юридическият екип на бившия на Анджелин Джоли депозира жалба в съда в Тексас на 8 октомври, твърдейки, че той никога не е имал никакви отношения с Кристина. В жалбата се иска и прекратяване на делото. За източник, запознат с въпроса, истината е мъчително банална: „Това е тъжният случай на някой, който е станал жертва на онлайн измама. Някой, който няма нищо общо с известната личност и се представя за него. Надявам се, че други ще се поучат от тази злощастна ситуация.”

Реалност, която Кели Кристина явно отказва да чуе. „Ние пледираме от март 2020 г. и аз чувам гласа си в медиите“, каза тя пред Post. „Този ??съдебен процес е важен за страната, така че ще продължа да се боря с Брад Пит и фондация „Make It Right Foundation“. Имам 113 страници документи в подкрепа на обвиненията и твърденията. На негово място не бих очаквала този процес да приключи лесно“, заключи жената с наранено его от тази афера. 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?