71

На бой с меркантилните! Филип Буков захапа бившата на Рълев от "Игри на волята" ВИДЕО

Актьорът Филип Буков напоследък е взел на подбив меркантилните жени.

Той не спира да им се подиграва в социалните мрежи.

Така под обсега му попадна бившето гадже на победителя от "Игри на волята" Иван Рълев. 

Ученикът на Стефан Данаилов направи за смях за момичето, което на финала на риалити формата се появи в подкрепа на Рълев, но така и не успя да каже дали са заедно или не. А Филип Буков съзря меркантилност в думите й и направи забавно клипче, което стана вайръл в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philip Bukov (@bukovphilip)

 Рълев поиска от Йоана да бъдат отново нещо повече от приятели, а тя категорично заяви, че "това ще се реши след финала, когато излезе победител". 

Буков веднага разтълкува нейното поведение по следния начин: "Значи, ако вземе, че спечели 100 000 лв. - може да сме заедно. Ако не - аз влизам в качеството си на негов най-добър приятел". 

Филип Буков се пошегува и с още една девойка, която пусна в мрежата клипче, в което казва, че "ако сте мъже и сте под 180 см, да знаете, че за вас е много по-вероятно в живота ви да попаднете в женската категория само приятел", пише showblitz.bg.

Актьорът се забавлява с това изказване и направи свой вариант, с който се обърна към въпросното момиче и още много като нея с думите: "Ако сте жена и имате еднакви джуки, брадичка, цици, скули, ползвате едни и същи филтри и на живо не можем да ви познаем, по всяка вероятност ще попаднете под категория еднаквите".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philip Bukov (@bukovphilip)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Всички от

Всички от

13.12.2023 | 18:52

Игрите да го духат и лапат мухлясъл питон с едно око.

Отговори
1 0
Росица

Росица

13.12.2023 | 16:19

Не знам защо много хора нападнаха това момиче и разбраха криво думите и? Естествено, че точно тогава няма да му каже да или не. Това не е разговор, който трябва да се води пред всички!

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?