Следвайте ни

На 8 март: Купон от Марица до Малдивите за красивите и успели пловдивчанки

viber icon

Пловдив винаги се е славел с красиви жени. При много от тях чарът върви ръка за ръка и с добър бизнес. Хубавите и успешни дами под тепетата са много. "Марица" успя да попита някои от тях как ще посрещнат вечерта на 8 март.  

Празникът ще завари чак на Малдивите д-р Анастасия Чокоева, която е дерматолог и има собствена клиника по естетична медицина.

Тя отлетя вчера и ще остане на екзотичното място няколко дни.  "Не спирам да мечтая. Поставям целите си, които са винаги мащабни, и ги реализирам. Страхът от провала при мен не съществува", заяви д-р Чокоева. Като специалист коментира, че днес жените предпочитат да правят незабележими корекции по себе си и да търсят естественото.  

Важно е да си с най-близките хора, а къде - няма значение, смята Славена Янкова, мениджър в известна мандра.

Тя ще празнува в домашна обстановка, защото ритъмът на работа не й позволява достатъчно време за подобен уют.  Започнала работа като фактурист преди 9 години, сега тя отговаря за работата на 70 души. "Все повече жени да имат успех в бизнес начинанията си", беше нейното пожелание за 8 март.

 

С любимия човек до себе си ще празнува Таня Явашева, която по професия е сватбен организатор.

Завършила е журналистика, пиар и реклама. Занимава се с организиране на събития от 8 години, щастлива е със семейството и  дъщеря си.

В същата сфера се изявява Станислава Шейтанова, която върти сватбена агенция с 20 души.

Може да се похвали, че е правила тържества на ръба на скала, знае какво е геймърска сватба, а в търсене на оригинална украса е прибягвала и до живи риби. "Всяка жена трябва да има любовта на любимия си човек. На днешно време тя е универсален боец", убедена е Шейтанова. 

'Прави това, което обичаш, раздавай се докрай и ще бъдеш най-успешният човек в дадената сфера", гласи веруюто на Гергана Профирова.

Тя е пиар на Центъра по майчино-фетална медицина в Пловдив, както и експерт в най-голямата здравна платформа в страната. Има медицинско и журналистическо образование, което й помага да създава качествени и достоверни материали по важни здравни въпроси. Освен всичко младата дама развива и платформа за инфлуенсъри, която е част от стратегията й за успешен дигитален маркетинг, който прави за редица български и чуждестранни брандове. Тя ще посрещне празника със свои колежки в японски ресторант, където ще наблегнат на суши специалитети.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?