46

На 53 като на 30! Пол Ръд разкри тайната за младостта си

През 2021 г. списание "People" избира актьора Пол Ръд за най-сексапилния мъж на планетата. Когато съобщава новината на съпругата си Джули, тя се усмихва и отвръща: "Най-сетне разбраха."  Актьорът е женен от 18 години и има двама сина. 

Пол Ръд прави пробива си в киното в хитовия филм "Баровки" от 1995 г. Известен е с ролята на Антмен във филмите на "Марвел".  Участва още в "Така е на 40" и в сериала на Netflix "Да живееш със себе си".  Ръд притежава харизма и вродено благородство.  Но това, което изумява зрителите е младежкия му вид, въпреки че Пол е на 53 години. 

Актьорът най-сетне разкри каква е тайната му. 

"Моята тайна е...сънят.", разкри Ръд. 

"Постоянно ме питат с какво се храня, какво спортувам, какви кремове използвам. Истината е, че спя по осем часа всяка вечер."  Според актьора хората, които стават рано да тренират, много грешат. 

"Не пропускайте часовете за сън, аз спя по 8 часа и си лягам навреме", категоричен е Пол.  След като се събуди Ръд пие кафе и прави леки кардио упражнения.

Пол разкрива, че и ролята на супергерой му е помогнала. Той е трябвало да спазва режим, но най-важното е, че персонажът му му е дал самочувствие. 

"Осъзнах, че редовните тренировки те правят щастлив. Карат те да се чувстваш добре. Наистина е просто. Имаше момент, в който намалих захарта, спортувах много, един ден се озовах до Крис Хемсуърт и си казах, че никога няма да бъда като него. Но не е и нужно. Човек се грижи за себе си, за да бъде най-добрата своя версия. Не бива да подражавате на никого", завършва Пол Ръд. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?