Следвайте ни

На 3 зодии ще им се наложи да разчитат на други

В събота ще бъде важно да съхраните спокойствие, независимо от ситуациите и събитията, които ще възникнат в първия почивен ден. Днес мнозина ще се докоснат до невидими или непознати светове, чрез различни преживявания, сънища или разговори. Една неприятна новина може да ви разстрои, но нейния смисъл е друг. Днес може да се фокусирате върху разрешаването на неприятности от битов характер, които са възникнали през седмицата. Избягвайте скъпо струващи ремонти, защото тяхното качество може да се окаже незадоволително за вас. В събота мнозина ще имат разговори или ще следят събития в живота на мъж, който живее в друго населено място. Днес мъжете ще бъдат по-нетърпеливи и нетактични в отношенията си, отколкото жените.  
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате разговори или ангажименти свързани с роднини или приятели. Следете информацията, която ще получите от ваши съседи или колеги или такава свързана с тях. Днес ще имате желание по-детайлно да планирате ангажиментите си за следващите няколко дни. Възможно е да се ангажирате с проучване, с разговори или с покупки, които да са част от подготовката за събития в неделя и понеделник. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате повече работа, която ще трябва да приключите, което може да създаде напрежение в отношенията ви с хората около вас. Денят вещае пари от допълнителна работа или онлайн бизнес. Ако събота е работен ден за вас избягвайте спорове и противоречия с колеги или с клиенти. Отношенията ви с мъже ще имат важно значение, при вземане на решения за близкото ви бъдеще. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате разговори или агажименти свързани с различни финансови дела. Възможно е получаването на пари чрез работа или чрез отношенията ви с жени (майка, баба, сестра, дъщеря и др.). Денят ще бъде благоприятен за пътуване и за контакти с хора от различни градове и села. Днес се постарайте да завършите непреключена от вчера работа. Днес ще имате повече енергия и по-добри обстоятелства за успех. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще ви се наложи да разчитате на помощта на други хора за разрешаването на битов проблем. Днес избягвайте да вземате важни решения, тъй като ще сте склонни да следвате емоциите си. В събота мнозина ще умат уговорка или план за среща с приятели. Днес от вас ще се изиска повече разум и последователност в действията ви. 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?