Следвайте ни

На 21.01.2021 в Пловдив: Осем двойки се вричат във вярност

viber icon

Осем двойки младоженци от Пловдив ще се врекат във вярност днес, убедени, че съвпадението от три единици и три двойки на 21.01.2021 г. ще им донесе дълъг и щастлив съвместен живот. От началото на годината вече 62 бъдещи съпрузи са се записали за граждански брак, а 40 вече са си казали заветното "да". Това съобщи за вестник "Марица" директорът на ОП "Радостни обреди" Мирослава Пинджева. 

За 2021 година до момента са заявени 214 ритуали. Част от младоженците дори са си резервирали ресторанти за месец август, надявайки се, че епидемията от коронавирус ще затихне и режимът ще бъдат разхлабен.

Пак заради извънредните мерки през изминалата година има осезаем спад в изнесените ритуали. Вътре в ритуалните зали обаче нивото се запазва. 

За Деня на влюбените - 14 февруари, засега има 6 желаещи двойки. Няма промяна в цените на услугите. Делничните ритуали са 66 лева, а за събота и неделя тарифата скача до 144 лева, като в стойността влиза и изпълнение на две цигулки и пиано. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай