49

Музикантска сватба събра гилдията в Пловдив

Музикантска сватба събра гилдията в Пловдив. Певицата Таня Маринова каза "да" на своя приятел Сашо Каракашев. Тържеството се състоя в комплекс Garden Weddings. На него присъстваха над 300 души, сред които Иво Папазов - Ибряма, Георги и Пепа Яневи, Пепи Христозова и Илиян, който изпя на младоженците парчето за първия сватбен танц, и още куп знаменитости.

Булката и младоженецът се познават от 10 години, а работят заедно от четири. Любовта им пламва след едно участие, когато той я прегръща и това се оказва прегръдката на живота им. Сашо прави предложението в Деня на влюбените - 14 февруари, когато е рожденият ден на Таня. Били на заведение с приятели, а на следващия ден започнала подготовката за сватбата.

Младоженецът свири на клавир, семейството му са също музиканти. Таня е завършила Музикалното училище е Котел и пее от 5-годишна, а сега е сред новите звезди на "Пайнер".  Кумове на тежката сватба бяха Таня Христозова и Иво Моллов - Гугутката, който като композитор има заслуга за някои от най-големите фолкхитове. За доброто настроение на гостите се погрижи оркестърът на Джамбо Агушев от Македония. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Анонимен

Анонимен

15.09.2022 | 10:49

Ама тя не е завършила в мъзикалното... Била е до втората година и се е махнала заради предишно гадже,пак,клавирист...и е тръгнала по сватби. Най-много да си изкарала диплома от някое училище...не е завършила! Абе...хубава работа ама ...

Отговори
5 4
Лайна за вас

Лайна за вас

14.09.2022 | 22:25

В църквата със слънчеви очила .... ваЩа майка неграмотна, серем ви у устенцата, лайнари долни

Отговори
15 7
Кавала

Кавала

14.09.2022 | 19:13

Колко да е дупена, от как е проходила

Отговори
7 6
Кочо Паламарката

Кочо Паламарката

14.09.2022 | 18:36

Бас държа,че много пъти е дупена преди да намери балъка.

Отговори
7 6
Анти чалгар

Анти чалгар

14.09.2022 | 17:48

А дали е имало и гълъби и свраки и други летящи неща . Чалгари с пера и златни микрофони и много тъ..па и га...дна музика наречена чалгия.

Отговори
16 3
Татяна

Татяна

15.09.2022 | 19:10

Ами,на Таня и на Александър,добре им се развиват работите!!!!!Пожелавам им,най-дълъг семеен ЖИВОТ,да се разбират винаги чудесно, ЖИВОТА им,да е ПЕСЕН,да запишат много прекрасни шлагери заедно,много късмет,да са заедно до последно,да имат заедно,най-добри,красиви,благословени,дълголетни деца,много романтични моменти и пътешествия,в чужбина и по цял свят,да отпразнуват заедно повече по златна,платинена и диамантена сватба,да стигнат чак всички заедно до години на мъдростта!!!!!Нека имат и хубав дом и много добри,с добро чувство и с добри мисли,подарени,подаръци,за сватбата си,защото,само,тези подаръци,наречени,за добро и подарени,от добър човек,с добра душа,от добри души,с искрени благопожелания,носят,добро и щастие в живота,но и това е един изпит,отгоре,кой,коя,какво им пожелава,защото,много неща се връщат,оттам,откъдето,са пратени!!!!Да!!!!!Амин!!!!!НА МНОГАЯ И БЛАГАЯ ЛЕТА!!!!!АМИН!!!!!Много РАДОСТ,от тук за в бъдеще!!!!!АМИН!!!!!

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?